STF Fältjägaren Fjällstuga

Adress: 84097 Fältjägaren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (64 av 67 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(64 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Fältjägaren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Mycket mysig stuga och trevlig stugvärd!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En fin plats

Rekommenderad av GF, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“En mycket fin stugplats men väldigt utsatt vid dåligt väder. Miilsvid utsikt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokningsbekräftelse

Rekommenderad av Fredrik , Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Klart förvirrande vid bokning på nätet. Det ser ut som att man bokat Saltuloukta fjällstation istället! Detta måste förtydligas! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Välutrustat & underbar service !

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Bodde på Fältjägaren, Härjedalen 2 nätter. Välutrustat kök, rent o snyggt, smidigt med hämtning av vatten o inköp av varor. Supertrevlig värd 👌🏼”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig och härlig natt i Fältjägarstugan

Rekommenderad av Ulf Olsson, Sverige (Sverige tor 10 sep 2020)
“Trevlig stugvärd. Bra uppmärkt med nya rutiner p g a Covid-19 till skillnad från Helags där det var väldigt sunkigt i självhushållsköket. Stugorna känns fräschare för dels så är det mer vana besökare och så är det ett tydligt system med hantering av vatten, disk och slask. Helags är ett slags mellanting och att boende borstade tänderna vid den enda vasken där alla ska fylla diskbaljor, vattenflaskor och hälla ut diskvatten var synnerligen opassande i dessa tider. Helags hade kvar disktrasor, som hängde på vasken medans i stugan så var det Torky och rengöringsspray, mycket bättre.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig stugvärd! Högsta betyg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Mycket trevlig stugvärd! Högsta betyg”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fältjägarstugan

Ej rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Stugan orenoverad invändigt, men ommålad utvändigt som börjar bli sliten igen, Bestämd och butter stugvärd, men ändå hjälpsam och tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fältjägarstugan är enkelt boende med to...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Fältjägarstugan är enkelt boende med torrdass och bad i sjö för tvättning. Det som är boendets absoluta charm är läget med utsikt mot Helags, Sylarna, Mittåkläppen och Skarsfjällen. Placeringen av stugan högt upp på fjällheden är magnifik. Rekommenderas!! Inte första gången jag är i stugan och förhoppningsvis inte heller den sista.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

värme

Rekommenderad av ulla, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Har inget att klaga på men en sak som vi gärna hade velat se var att OM det är busväder i form av hård vind o regn så skulle det varit jättemysigt om en brasa redan var tänd när man kom dit... Det hade vi uppskattat jättemycket f ö så är jag jättenöjd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn och ro

Rekommenderad av Petra, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Fältjägaren är en stuga där man får lite lugn och ro samtidigt som det är riktig fjällkänsla! Det är lite knöligt att hämta vatten dock. Jag hoppas nästan på att fler inte hittar hit...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.