STF Fältjägaren Fjällstuga

Adress: 84097 Fältjägaren
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 62 av 65 rekommenderar (18 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(62 av 65rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-18 av 18)

Väldigt fint läge och mysigt läge. Fridf...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Väldigt fint läge och mysigt läge. Fridfullt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Yngre par som stugvärdar. Kul att se. Mycket trevliga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fältjägaren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Allt var bra. Utvecklingside: skapa en yta utomhus där man kan tvätta sig. Typ som i Gåsen, fast du kan ta med uppvärmt vatten och blanda i tvättfatet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastiskt

Rekommenderad av Lennart , Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Bättre upplevelse går inte att finna i fjällen. Underbara vyer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

mysigt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“mysigt boende”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig standard och inget bemötande

Ej rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Förstår inte att man kan ta fullt pris för detta boende. Låg standard, skitigt och ingen mat att handla. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fältjägaren

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Skönt att komma till en genuin fjällstuga. Bad i ren sjö istället för dusch, utedass istället för vattentoa. Fjällstationer i all ära men det känns verkligen som ohållbar turism med helikopterleveranser och färska tomater i salladen - på fjället! Fältjägarens stugvärd Kerstin tog väldigt väl hand om oss och jag ger henne högsta poäng!! Mat fanns att köpa som gott täckte kvällens middag och morgonens frukost. Vistelsen på Fältjägaren var vandringens höjdpunkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Quite expensive for the prestations leve...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Quite expensive for the prestations level”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

  Första   Tidigare 1 2 Nästa sida   Sista  

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.