STF Fältjägaren Fjällstuga

Adress: 84097 Fältjägaren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (31 av 31 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(31 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Bemötande

Rekommenderad av Kire, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Trevligt och välkomnande bemötande av stugvärden. Hon var även tydlighet kring vad som erbjöds i form av service och övrigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende utan vatten och el. Utedas...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Enkelt boende utan vatten och el. Utedass, tvätta sig i sjön och värme via en vedeldad kamin men detta ställe är helt FANTASTISKT! Vilka vyer och så charmigt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fältjägaren

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Skönt att komma till en genuin fjällstuga. Bad i ren sjö istället för dusch, utedass istället för vattentoa. Fjällstationer i all ära men det känns verkligen som ohållbar turism med helikopterleveranser och färska tomater i salladen - på fjället! Fältjägarens stugvärd Kerstin tog väldigt väl hand om oss och jag ger henne högsta poäng!! Mat fanns att köpa som gott täckte kvällens middag och morgonens frukost. Vistelsen på Fältjägaren var vandringens höjdpunkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ingen stugvärd på plats

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Vi var i Fältjägaren natten mellan den 22/7-23/7 och tyvärr så var det ingen stugvärd på plats. För vår del gick det bra för vi hade mat med oss men några andra gäster hade tänkt köpa ur butiken. Vi saknade bara ölen och chipsen 😊. Annars var allt toppen. Väldigt bra med hundbur. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Quite expensive for the prestations leve...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Quite expensive for the prestations level”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En underbar plats

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“En mysig fjällstuga i en helt fantastisk miljö. Har precis det som en fjällstuga ska innehålla. Dessutom möjlighet att bada i en vacker fjällsjö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt i Fältjägaren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Vackert belägen stuga! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället