STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (113 av 117 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(113 av 117rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 40)

Trevligt läge med bra dagstursmöjlighete...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Trevligt läge med bra dagstursmöjligheter in i Lunndörrspasset eller upp på den närliggande toppen Saanta. Fin badplats, dock utan möjlighet att tvätta sig ordentligt i badet då samma tjärn används som källa till dricksvatten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenläge

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Kanonfint läge och skönt bad! Allt en behöver finns! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt mycket bra men varför finns inte my...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Allt mycket bra men varför finns inte myggfönster grymt varmt när vi gick och man kunde inte öppna fönstret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gör om, gör rätt.

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Ingen luft i rummet. Är du vegetarian kan du få glädjen att betala nästan 400 kr för att få en överraskningsmiddag till skillnad från de andra gästerna som får en meny. Pricken över i:et var kockens matglädje. Gillar du torr falafel o nån hackad morot med hirs (kanske var det bovete) är detta stället för dig. Absolut inte ett prisvärt boende. Då jag tidigare bara haft positiva upplevelser av stf känner jag mig lurad. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Med bastu och bad

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 mar 2020)
“Ett extra plus var tillgång till bastu och isvak”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra stugvärdar

Rekommenderad av Jocke Halvarsson, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Snälla och hjälpsamma stugvärdar med mycket erfarenhet som tog hand om alla på ett väldigt bra sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fullsmockat

Rekommenderad av Lena , Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Lunndörren är ett väldigt trevligt ställe när det fungerar som det ska. Detta var den tredje natten jag sov där och då var vi över 60 personer som skulle sova över. Jag tror det finns plats för 26 personer. Det är ett omöjligt jobb för stugvärdarna att få det hela att fungera bra. Även om de allra flesta har en mycket bra inställning och gör det bästa av situationen så är det ingen som trivs med den trängseln. Det är ju inte därför man besöker fjällen, för att stå i kö till toan, stå i kö till att prata med en stressad stugvärd, stå i kö för att få en ståplats i bastun och så vidare. All heder till stugvärden Stina som verkligen gjorde sitt bästa. Det är dags att ni funderar ut någon form av bokningssystem!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överfullt

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Alla sängplatser var upptagna när vi kom fram ca kl. 15.00, kom från Vålåstugorna. Sedan "vällde" det in folk som då skulle få sova i köket inklusive oss. Jag och mitt resesällskap, min dotter, valde då att inte övernatta utan gå vidare till Vålådalen. Det blev därmed två sträckor samma dag dessutom hade vi betalat stugan i förväg så dem pengarna "försvann". Tydligen är det hårt tryck på helgerna under hösten detta i kombination med att intresset generellt har ökat för fjällvandring men då måste STF agera med att bygga ut antalet platser. Annars blir det "falsk varudeklaration" då ni uppmanar att betala boendet i förväg samtidigt som stugornas platsantal är underdimensionerade.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mysig stuga i vackert läge

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Trevlig, mysig stuga i enastående vackert läge vid liten sjö. Det är bara några steg från bastun till sjön!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunndörren - mycket trevligt men trångt, kan undvikas med bättre bokningssystem

Rekommenderad av Strul, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Något fyrkantiga stugvärdar och damen blev lätt stressad när det blev mycket människor. Den äldre herrn hade mer vana men behöver definitivt jobba på hur han bemöter framförallt det yngre gardet. Mycket bra initiativ med att ordna frukost till samtliga 61 pers (på endast 26 bäddar) för att underlätta på morgonen, mycket uppskattat. STF behöver uppdatera sitt bokningssystem omgående!!! Detta har påtalats i flera år. Vi har efterfrågat att man i förväg kan se online hur många bokningar stugor och stationer har för att undvika just det som hände i helgen när många valde att lägga om rutten pga lite snö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.