STF Arådalen Fjällstuga

Adress: Västra Arådalen, 84031 Åsarna
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 34 av 34 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(34 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Dyrt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Det är för dyrt , 900 kr/dygn för 2 pers för ett rum på 4 m2 , det sk hundrummet. Det är vad man får betala för ett hotellrum inkl. frukost. Exkl. priset så är vi mycket nöjda med utomhusmiljön , bemötande mm”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt värdfolk

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Mycket trevliga stugvärdar, samma par som då jag var här 2019.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En stund vid Angelicasjön

Rekommenderad av Lisbeth, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Vi vaknade varje morgon och lyssnade på stillheten. Gick ned till sjön och såg smålommen dyka och finnas till. Vi vandrade till fäbodar och upp till toppen på fjäll, följde stigar och såg renar och fåglar. Vid den brusande bäcken stannade vi och kokade kaffe, vi var så närvarande i allt detta vi mötte.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lätt att komma upp på fjället. Trevliga ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Lätt att komma upp på fjället. Trevliga stugvärdar. Våffelservering. Lagom många fjällvandrare ute på fjället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert som tusan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Otroligt vackert vandrarhem på fäbodvall i Oviksfjällen, ett av Sveriges äldsta STF vandrrahem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En jäkla massa mygg o knott, men det hör...

Rekommenderad av Oskar , Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“En jäkla massa mygg o knott, men det hör ju till naturen. Stugan och värden motsvarade förväntningarna med råge. Vi fick t o m låna ett ack i frysen för mat vi hade med oss. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Exotiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Exotiskt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härligt bemötande och fantastiskt på alla sätt

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Efter 36 km löpning från Gräftåvallen via Höglekardalen fick vi ett fantastiskt välkomnande av underbara stugvärden Sonja. Våfflorna med extra grädde och termosen med kaffe var precis vad vi behövde. Och en riktig dusch med varmvatten är en ju inte van vid från andra fjällstugor. Vi sov i mysiga stugan närmast sjön där vi t o m hade eget kök i rummet. Att Malin på resturang Hävvi kunde leverera varsin låda Suovas till dörren gjorde att det hela blev extra lyxigt. Nästa dag bar det iväg "hem" till Gräftåvallen via de spektakulära dörrsjöarna, inringade i sprakande höstfärger. Dubbla tummar upp! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag bokade - och betalade - för plats i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Jag bokade - och betalade - för plats i ett fyrbäddsrum men hamnade i ett åtta bäddsrum med sammanlagt 7 personer. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig sömn

Rekommenderad av Borlänge, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Hårda sängar obekväma ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.