STF Sigtuna Vandrarhem

Adress: Manfred Björkquists allé 20, 193 22 Sigtuna  visa karta
Område: Uppland (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (37 av 39 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(37 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Nice hostel with a lakeview

Rekommenderad av Kasia, Polen (Polen tor 19 sep 2019)
“Spacious room, clean and tidy bathroom, kitchen with all necessary facilities - and on top of that a beautiful view of the lake. You cannot wish for more :) Great hostel - highly recommended. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vore bra med schampo och tvål i duschen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Vore bra med schampo och tvål i duschen ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tycker att sängarna var alldeles för ...

Rekommenderad av Resenär , Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Vi tycker att sängarna var alldeles för mjuka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet jag bokat var inte städat när jag...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Rummet jag bokat var inte städat när jag kom, tur att det fanns personal i receptionen så jag kunde byta rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra övernatting

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Boendet var jättebra. Vi var i princip ensamma vilket var skönt. Vi kunde stanna lite längre än vanlig utcheckning kl 9 och dt uppskattade vi mycket. Rent och fräscht. Bra att man kunde hämta nyckeln efter "stängning" Bra med parkering utanför skolan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

OK, varken mer eller mindre!

Ej rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige mån 13 maj 2019)
“Alldeles för mjuka sängar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

This youth hostel is really good. Rather...

Rekommenderad av Anonym, Ryssland (Ryssland fre 29 mar 2019)
“This youth hostel is really good. Rather pricey, but it's the thing with Sigtuna in general. The room is small, but clean and quiet, also offers a good park view. The kitchen is well equipped, has everything one might need. The hostel is about 1.5-1.7 km from the centre of Sigtuna, but the walk is fine and relaxing. The lake is very close. There were really few people staying in the hostel with us, so it was quiet. Might be noisy with more patrons though. Overall, very good experience. Would stay again.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nice accomodation for a good price Frien...

Rekommenderad av Kees., Nederländerna (Nederländerna tis 19 feb 2019)
“Nice accomodation for a good price Friendly and coöperative hostel keeper(s).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städ

Rekommenderad av Gustav, Sverige (Sverige lör 20 okt 2018)
“Dåligt städat i det allmänna köket... annars väldigt trevligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättetrevligt

Rekommenderad av mj, Finland (Finland fre 20 jul 2018)
“Fint rum, bra frukost, vacker stad. Allt väl.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället