STF Sigtuna Vandrarhem

Adress: Manfred Björkquists allé 20, 193 22 Sigtuna  visa karta
Område: Uppland (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (23 av 24 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(23 av 24rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Varmvatten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Enda nackdelen var att det inte fanns något varmvatten i duschen. Det var inte iskallt heller. Så man blev pigg efteråt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt

Ej rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“För det första fanns det ingen i receptionen när man anlände, av en slump kom det en herre som jobbade efter ett bra tag. Fick vänta 30 min och provade ringa journummret men inget svar. Det fanns inget varmvatten under hela min vistelse vilket är dåligt när jag betalde för ett rum! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Covid 19

Rekommenderad av Kam, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Pga. Covid 19 var receptionen obemannad, men det fungerade bra ändå med koder och beskrivning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i Sigtuna

Rekommenderad av Ume-bor, Sverige (Sverige fre 07 feb 2020)
“Ett mycket bra alternativ, när det primära är att få en god natts sömn. Sköna sängar och praktiskt att sänglinne/handdukar ingår, liksom städning. Rymligt och bra uppehållsrum. Omgivningarna är förstås ett stort plus. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Detta var ett utmärkt boende och jag vil...

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Detta var ett utmärkt boende och jag vill gärna rekommendera dem som deltar i aktiviteter på Sigtunastiftelsen som ligger alldeles i närheten detta som ett alternativt boende till det betydligt dyrare där. detta gör jag dock med reservation för att jag tycker man på vandrahemmet borde byta sängarna mot stadigare sådana med fastare underlag, resårbotten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice hostel with a lakeview

Rekommenderad av Kasia, Polen (Polen tor 19 sep 2019)
“Spacious room, clean and tidy bathroom, kitchen with all necessary facilities - and on top of that a beautiful view of the lake. You cannot wish for more :) Great hostel - highly recommended. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vore bra med schampo och tvål i duschen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Vore bra med schampo och tvål i duschen ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tycker att sängarna var alldeles för ...

Rekommenderad av Resenär , Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Vi tycker att sängarna var alldeles för mjuka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet jag bokat var inte städat när jag...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Rummet jag bokat var inte städat när jag kom, tur att det fanns personal i receptionen så jag kunde byta rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra övernatting

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Boendet var jättebra. Vi var i princip ensamma vilket var skönt. Vi kunde stanna lite längre än vanlig utcheckning kl 9 och dt uppskattade vi mycket. Rent och fräscht. Bra att man kunde hämta nyckeln efter "stängning" Bra med parkering utanför skolan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.