STF Våxtorp/Vallåsens Värdshus

Adress: Rössjöholmsvägen, 312 75 Laholm Båstad  visa karta
Område: Halland (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (13 av 14 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(13 av 14rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Koppla av i skogen

Rekommenderad av L:erna, Sverige (Sverige tis 12 maj 2020)
“Fantastiskt ställe i skogen och nära många fina promenadstråk i vacker natur. Mysig inredning och bra gemensamhetsytor och möjligheter till pingis, biljard, boule och lek på gräsmattan. Missa inte att boka in frukost i Jaktstugan - underbart god i trevlig miljö med fin utsikt till åsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idylliskt

Rekommenderad av Mela, Sverige (Sverige fre 10 apr 2020)
“Pga coronapandemin var vi ensamma på boendet. Trädgården och lokalerna var väldigt fina. Hög standard på rummen och badrummen. Kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkomnande och vackert

Rekommenderad av Marianne och Lennart, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Det var tredje året i rad vi övernattade på Vallåsen efter besök på Wanås Konst. Vi har bara gott att säga om Vallåsens Värdshus; vacker trädgård, bra rum med sköna sängar, god mat, bra frukost. Man blir trevligt bemött och inredningen känns välkomnande och hemtrevlig. Vi uppskattade den utsökt goda middagen (även som skönhetsupplevelse). Härligt att få avnjuta frukosten i lugn och ro med tända ljus till tonerna av lugn klassisk musik medan regnet strilade ner utanför fönstret. En vilsam upplevelse till skillnad från hotellet vi tillbringade föregående natt på där lokalradio på hög volym med återkommande spelreklam bombarderade våra trötta hjärnor vid frukosten. Vi kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjda med vår vistelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Stannade en natt här och vi var väldigt nöjda. Otroligt prisvärt och kanongod frukost. Stort plus för väldigt trevlig personal! Kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt pris

Ej rekommenderad av bemmpa, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Priset för ett rum för 3personer utan frukost var dyrt 1295kr/dygn. Det höll inte hotell standard”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

TV-rummet väl gömt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“TV-rummet väl gömt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hemtrevligt med vacker design!

Rekommenderad av Fröken Solstråle, Sverige (Sverige tis 09 apr 2019)
“Vi möttes av trevligt värdskap och uppskattade särskilt de stora och vackra sociala utrymmena. Extra plus för det nybyggda, ljusa och fina självhushållet. Boendet var strålande, är lätt att hitta och har egen stor parkering i direkt anslutning till boenden. Hit kommer vi tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.