STF Söderhamn/Rönnskär Vandrarhem

Adress: Stenö havsbad, 82673 Sandarne  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (17 av 17 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(17 av 17rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Ett fantastisk bemötande med en superhär...

Rekommenderad av Pia Pettersson, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Ett fantastisk bemötande med en superhärlig värd! Man känner sig så välkommen! Ett härligt vandrarhem med personlig prägel.många intressanta historier från lotsartiden! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Paradiset i Söderhamns skärgård

Rekommenderad av Katharina Johansson, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Mysig ö med saltkråkankänsla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oerhört vänligt och bekvämt

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Kanske den vänligaste personalen någonsin! Bekväm säng, fantastisk bastu! Enda minuset är att det bara finns utedass. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Strålande!

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Vilken plats! Vilket bemötande! Vilket lugn! Vilken härlig miljö att bara vara i. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rönnskär sommaren 2019

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Fantastiska dagar på Rönnskär med bad, bastu, underbart avkopplande i en magiskt vacker skärgård. Och TACK Margareta för ett så hjärtligt mottagande! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rönnskär

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Fantastiskt bemötande! Härlig stämning på vandrarhemmet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Helt underbart ställe med en fantastisk värdinna (Margareta) som berättade allt om ön och lotsarna där. Hon själv är lotsdotter. Så mysigt att sitta i lotsutkiken med milsvid utsikt åt alla håll eller att bada i den vedeldade bastun med ett dopp i havet sen. Lugn och ro råder på hela ön och man kommer verkligen ner i varv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.