STF Mjölby Vandrarhem

Adress: Norrgårdsgatan 14, 595 41 Mjölby  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (60 av 61 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(60 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Lugnt o skönt

Rekommenderad av PelleGustav/Sthlm, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Mysigt beläget boende centralt i stan. Lugnt o skönt att bo på en egen ö! Tillmötesgående värd och en bra frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värt att återvända till!

Rekommenderad av Kjell, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Bokade detta samma dag på hemväg från Skåne och vi bodde i en av torpstugorna. Nu i Corona-tider fick vi ha stugan för oss själva och vi fick tillgång till egen dusch och toalett. Vi hade också beställt frukost (mycket bra!) som vi kunde njuta av i strålande väder utanför den gamla grindstugan. Det här var en av de mest minnesvärda stoppen på vår resa. Vilken omtanke från paret som har boendet. Vi kommer definitivt att stanna här igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mjölby Vandrarhem/Hembygdsgård

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Suverän personal i oslagbart trevlig hemgårdsidyll.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Avkopplande barnvänlig miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Toppen boende som får 5 av 5 på alla punkter. Om nått kan förbättras är det att ställa ner salt och peppar i köket 🙂 Annars var allt tipptopp! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Ett trevligt vandrarhem som ligger fint beläget på en ö i ån. Lugnt men ändå centralt läge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fiskeresa

Rekommenderad av Måns, Sverige (Sverige tis 09 jun 2020)
“Mycket trevlig anläggning centralt i Mjölby. Trevlig personal, bra boende och härlig miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gemytlig atmosfär

Rekommenderad av Gunnar S, Sverige (Sverige tor 28 maj 2020)
“Trevligt bemötande, mysigt boende i litet torp. Vackert läge mitt i stan, god frukost. Vi är helnöjda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint vandrarhem på centralt belägen hembygdsgård.

Rekommenderad av Ylva Sandström, Sverige (Sverige tis 11 feb 2020)
“Mjölby vandrarhem är ett bra alternativ till mycket dyrare boende. Det bästa är miljön, vandrarhemmet ligger i hembygdsgården, på en ö i Svartån. Och det ligger centralt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht!

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Troligtvis det renaste och fräschaste vandrarhemmet jag besökt! Mysiga lokaler och trevligt värdpar. Frukosten var väldigt bra, men jag saknade lite ägg. Vi lyckades bara hitta en enda dusch i huvudbyggnaden och fick lite bråttom på morgonen då det var kö till denna. Rekommenderar alla ett besök här :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fem stjärnor

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Förstklassig service och bemötande! Dessutom fräscha rum och mysig omgivning i centrala Mjölby.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.