STF Aspö Lotstorn Vandrarhem

Adress: Lotsbackavägen 20, 37022 Drottningskär  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (26 av 28 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(26 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Bo i Lotstornet

Rekommenderad av Asta Kraft, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Ungdomarna som sköter anläggningen är mycket hjälpsamma och vänliga. Vi bodde två nätter i tornet och tycker allt var mycket bra. Frukosten tillräcklig och arrangemanget på Kastellet var också trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gott humör trots sansträngt läge

Rekommenderad av Niclas, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Nyss anlända från Tjärö där personalen var trött och ointresserad var det fantastikst skönt att mötas av personal som verkade genuint intresserade av sitt yrke med allt vad det innebär. Rent och snyggt, god frukost och vackert väder dessutom!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En underbar miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Aspö Lotstorn bjöd på en underbar miljö i den Blekingska skärgården. Personal och övriga gäster var positiva, hjälpsamma och trevliga. En ganska trång byggnad försvårade dock en helt coronasäkrad frukostservering. Viss oordning med rumsnycklar och städning, men helhetsbetyget är ändå BRA!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande..

Rekommenderad av Svenne, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Att resa runt och bo på STF;s beroende var trevligt, dock var personalen mycket osäker på HUR de skulle bemöta en person med funktionshinder. Själv är jag DÖV och meddelade dem innan att jag ville ha kontakten med sms eller mail. Trodde i min enfald att personalen skulle begripa att skriven svenska var mitt sätt att kommunicera. Dock..Ikke..! Vissa envisades med att prata.. Vände sig mot min medföljande.."negligerade mej" av osäkerhet trots att det var JAG som bokat. Kanske en grundkurs i bemötande av funktionsvariationer är ngt för nästa års värdar? Vänligen Svenne”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Aspö

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Vi blev mycket vänligt bemötta. Ett fint och prisvärt vandrarhem ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skönt att vara för oss själva

Rekommenderad av BJ, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Vi två hade turen att få bo ensamma i stugan. Det hade inte varit så bekvämt om vi skulle delat dusch, toalett m.m. med 4-5 andra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Aspö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Mycket bra rum, prisvärda. Mycket trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läge

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Ett fantastiskt läge ute på ön, med härliga promenadstråk. Bra frukost. Små rum med en gnisslande dörr (bör smörjas), men allt det övriga positiva vägde upp detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och enkelt boende på Aspö

Rekommenderad av En nattgäst, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Spännande boende med Lotstorn och vackert kastell. Många olika och roliga hus finns på ön, vi trivdes bra men vi hade också stugan själv. Där var tre sovrum med två sängar i vardera. Kan nog kännas trångt om det blir fullt, skulle däremot passa om man var ett sällskap som känner varandra eller stor familj. Annars var allt fräscht och bra! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Riktigt dåligt

Ej rekommenderad av Lilla My, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Det tog många dagar innan de svarde på mail och då inte hela mailet utan jag fick skicka ett nytt. Det andra mailet svarade de inte alls på. svara fel Ringde dit. men personen jag pratade med kunde inte svara. Upplevde henne osäker/rädd för att Sängarna var urgamla, typ sunkiga. och saknade bolster så man kände fjädrarna. Fick astma då rummet inte var rent. Ägaren kom med uttalande om detta där fakta inte stämmer. Kvalster. år bara astma om det är riktigt gammal lump eller riktigt smutsigt/otvättat. Har aldrig hänt tidigare på vandrarhem och vi är vana besökare. Fick pengarna tillbaka för andra natten men ägaren var otrevlig. Rummet var så litet att man kunde inte ha sin resväska på golvet och gå runt sängen. Fick klättra över vår pakning. Rekommenderar verkligen inte detta.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.