STF Aspö Lotstorn Vandrarhem

Adress: Lotsbackavägen 20, 37022 Drottningskär  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (37 av 39 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(37 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Skönt att vara för oss själva

Rekommenderad av BJ, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Vi två hade turen att få bo ensamma i stugan. Det hade inte varit så bekvämt om vi skulle delat dusch, toalett m.m. med 4-5 andra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Aspö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Mycket bra rum, prisvärda. Mycket trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läge

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Ett fantastiskt läge ute på ön, med härliga promenadstråk. Bra frukost. Små rum med en gnisslande dörr (bör smörjas), men allt det övriga positiva vägde upp detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och enkelt boende på Aspö

Rekommenderad av En nattgäst, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Spännande boende med Lotstorn och vackert kastell. Många olika och roliga hus finns på ön, vi trivdes bra men vi hade också stugan själv. Där var tre sovrum med två sängar i vardera. Kan nog kännas trångt om det blir fullt, skulle däremot passa om man var ett sällskap som känner varandra eller stor familj. Annars var allt fräscht och bra! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Riktigt dåligt

Ej rekommenderad av Lilla My, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Det tog många dagar innan de svarde på mail och då inte hela mailet utan jag fick skicka ett nytt. Det andra mailet svarade de inte alls på. svara fel Ringde dit. men personen jag pratade med kunde inte svara. Upplevde henne osäker/rädd för att Sängarna var urgamla, typ sunkiga. och saknade bolster så man kände fjädrarna. Fick astma då rummet inte var rent. Ägaren kom med uttalande om detta där fakta inte stämmer. Kvalster. år bara astma om det är riktigt gammal lump eller riktigt smutsigt/otvättat. Har aldrig hänt tidigare på vandrarhem och vi är vana besökare. Fick pengarna tillbaka för andra natten men ägaren var otrevlig. Rummet var så litet att man kunde inte ha sin resväska på golvet och gå runt sängen. Fick klättra över vår pakning. Rekommenderar verkligen inte detta.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Liten stuga ej lämplig för flera sällskap

Rekommenderad av Dalmas, Sverige (Sverige sön 23 jun 2019)
“Vandrarhemmet består av 3 st stugor som var och en uppdelats i 3 sovrum. Vi var som tur var själva och då ärdet mycket.bra men 3 olika sällskap vore alldeles för trångt och olidligt. Väldigt litet kök o kylskåp. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Lotshusets vandrarhem är ett lugnt och t...

Rekommenderad av Bella, Sverige (Sverige tor 13 jun 2019)
“Lotshusets vandrarhem är ett lugnt och trevligt boende med trevlig service och dessutom en föreståndare med god lokalkännedomoch bra kunskaper kring lotsverksamhet och sjöfart. INnressant och roligt. Möjligheten att vistas uppe i lotstornet var en extra bonus. Lite lyhört i stugorna, men vi mitten av juni är det inte helt fullbokat och därför relativt stillsamt. Perfekr att utgå från med våra cyklar.Vi återkommer!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt mottagande

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige lör 25 maj 2019)
“Fick mycket intressant information om bakgrund och historik om Lotstornet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög charmfaktor

Rekommenderad av Alf Andersson, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Rent, fräscht och trevligt. Mager köksutrustning dock. Ingen kökshandduk vilket de flesta vandrarhem har numera. Jag hade inte tagit med någon. ”
STF Aspö Lotstorn Vandrarhem svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende om man inte behöver så m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Trevligt boende om man inte behöver så mycket eget utrymme, då sovrummen är små och det gemensamma kylskåpet (för 6 pers) är ganska underdimensionerat. Trevlig uteplats och nära till hav och bad!”
STF Aspö Lotstorn Vandrarhem svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews