STF Aspö Lotstorn Vandrarhem

Adress: Lotsbackavägen 20, 37022 Drottningskär
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 25 av 27 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(25 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Bo i Lotstornet

Rekommenderad av Asta Kraft, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Ungdomarna som sköter anläggningen är mycket hjälpsamma och vänliga. Vi bodde två nätter i tornet och tycker allt var mycket bra. Frukosten tillräcklig och arrangemanget på Kastellet var också trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gott humör trots sansträngt läge

Rekommenderad av Niclas, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Nyss anlända från Tjärö där personalen var trött och ointresserad var det fantastikst skönt att mötas av personal som verkade genuint intresserade av sitt yrke med allt vad det innebär. Rent och snyggt, god frukost och vackert väder dessutom!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En underbar miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Aspö Lotstorn bjöd på en underbar miljö i den Blekingska skärgården. Personal och övriga gäster var positiva, hjälpsamma och trevliga. En ganska trång byggnad försvårade dock en helt coronasäkrad frukostservering. Viss oordning med rumsnycklar och städning, men helhetsbetyget är ändå BRA!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande..

Rekommenderad av Svenne, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Att resa runt och bo på STF;s beroende var trevligt, dock var personalen mycket osäker på HUR de skulle bemöta en person med funktionshinder. Själv är jag DÖV och meddelade dem innan att jag ville ha kontakten med sms eller mail. Trodde i min enfald att personalen skulle begripa att skriven svenska var mitt sätt att kommunicera. Dock..Ikke..! Vissa envisades med att prata.. Vände sig mot min medföljande.."negligerade mej" av osäkerhet trots att det var JAG som bokat. Kanske en grundkurs i bemötande av funktionsvariationer är ngt för nästa års värdar? Vänligen Svenne”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Aspö

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Vi blev mycket vänligt bemötta. Ett fint och prisvärt vandrarhem ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skönt att vara för oss själva

Rekommenderad av BJ, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Vi två hade turen att få bo ensamma i stugan. Det hade inte varit så bekvämt om vi skulle delat dusch, toalett m.m. med 4-5 andra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Aspö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Mycket bra rum, prisvärda. Mycket trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läge

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Ett fantastiskt läge ute på ön, med härliga promenadstråk. Bra frukost. Små rum med en gnisslande dörr (bör smörjas), men allt det övriga positiva vägde upp detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.