Sylmassivet (norska sidan) - DNT Nedalshytta

Adress: 83015 Nedalshytta  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (41 av 45 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(41 av 45rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Norge ligger efter Sverige

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Bodde på Storeriksvollen och Nedalshytta. Trevlig petsonalmen 40- talskomfort med torrdass på gården på båda ställena. På det förstnämnda elektricitet ibland frånett dieselaggregat. Bambamat. Trerättersmeny på det senare var samma tunna svampsoppa som vi fick på det förstnämda pannbiffar på fläskfärs och sladdrig bryleepudding. Fy. Meddela Norrmännen att de måste skärpa sig. Syterstationenett föredömme i alla avseenden. Mina positiva omdömen gäller den, absolut intede norska som jag kommer att avråda alla att resa till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt , trevligt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Lugnt , trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiska torkrum. Vilken funktion!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Fantastiska torkrum. Vilken funktion!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sommarvadring med 2 nätter i Norge

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Maten var under all kritik, Prefab grönsakbiff med sönderkokta grönsaker! För den pengen så hade jag gärna grillat korv utomhus istället. Inte prisvärt alls! Rummet ok och utedass helt ok. Duschrummet var lite litet och det blev snabbt kö. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Var vid både nedalshytta och helags. Hel...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Var vid både nedalshytta och helags. Helags nya dusch och bastu var verkligen jättefin Nedalshytta .. utedass och sunkig dusch i källaren. Mat.. helags väldigt bra Nedalshytta ok Snabbare service i receptionen på helags.. åtminstone att någon reagerar när man står och väntar på trötta ben. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Enkelt och enkelt

Ej rekommenderad av M, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Van vid vad svenska Fjällstationer visar upp gällande standard och kvalité på frukost, middag var detta en besvikelse. Matsalens ljudvolym så hög att vi hoppade över efterrätten. Alla skulle äta på en gång, maten hans inte fyllas på. Nej ingen trevlig upplevelse. Personalen var dock trevlig.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Bokningen fungerade inte inte genom STF för när man bokade boende i Norge så fanns inte det ingen boende när man kom fram men nu viste jag att det inte fungerde att boka så jag tog med bokningsbekräftelse Det är tråkigt att STF har så dålig bok.ningsystem”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig fjällstation

Rekommenderad av Majsan, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Trevligt bemötande. God 3 rätters middag kl. 18.00 där man presenterade menyn innan. Generös frukost, mysig miljö. Önskar att fler skulle hitta dit för det är väl värt ett besök. Rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

en mysig station

Rekommenderad av kurwi, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Otroligt charmig station, man måste ha sett den, och upplevt den. Det enda som var något negativt var att det gick ett dieseldrivet aggregat hela tiden, diesel-/fotogenlukten passar inte riktigt in i miljön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Information om service

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Informationen borde förbättras om att man i norska fjällstationer med service (mat) inte får äta medhavd kost. Detta framgick inte av informationen. Inte heller att man måste betala för varmvatten till termosen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.