STF Korrö Hotell

Adress: Korrö Hantverksby, 36024 Linneryd  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (36 av 38 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(36 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Frukost 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

En liten pärla

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Ett väldigt pittoreskt boende och underbar mat. Det är lite lyhörd mellan rummen, men det uppvägs av den fina atmosfären. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Lita på Turisttidningen

Rekommenderad av Brittan, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Läste artikel i Turisttidningen om Korrö och tänkte att detta passar precis oss. Det stämde helt men genom den fantastiska restaurangen med mat i världsklass blev det en njutning. Vi överväger att fira min mans 80-årsdag där med barn och barnbarn,”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det var bra utan att vara överdrivet. Tr...

Rekommenderad av Steneric, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Det var bra utan att vara överdrivet. Trivsamt med trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Naturnära

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Mycket trevligt boende mitt ute i naturen. Fin kanottur på Ronnebyån, och bad. Vi åt en mycket god 3-rätters middag på kvällen. Superb frukost, kan verkligen rekomonderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Underbara omgivningar

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Underbara natur, bra utgångspunkt för att "göra" Småland. Restaurangen fin och maten bra men långa väntetider på beställning och mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Vi fick vänta på vår middag i 50-60 min....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Vi fick vänta på vår middag i 50-60 min. När vi skulle checka ut hade personalen ingen koll på att vi hade betalat vårt rum för en månad sedan. Vilket fördröjde vår avresa. Frukosten var mycket bra med omtänksam personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Bodil, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Missa inte denna småländska pärla. Njut skogsspa och paddling i fantastisk miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukostbuffén och boende i Annexet.

Rekommenderad av Birgitta och Christer Näsman, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Mottagande och boende var bra men ett par hakar finns. T ex saknades handsprit i boendet. Med hänsyn till rådande situation bör det inte vara möjligt att sitta i köket och äta då detta innebär att matlagning för övriga boende försvåras. Det går inte att hålla avstånd. Det finns gott om sittplatser i sällskapsrummet. Logistiken i frukostbuffén, som var uppdukad på bardisken, är mindre bra. Svårt att hålla avstånd i o m att avställningsyta saknades. Verktyg saknades för bl a bröd och grönsaker. Ost bör serveras i skivor. Bortsett från detta en bra frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kvinnan i kort hår & glasögon i receptio...

Rekommenderad av Emla, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Kvinnan i kort hår & glasögon i receptionen (glömde fråga om namnet) är en sann pärla. Serviceminded och tillmötesgående. Toppklass!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

En lugn oas!

Rekommenderad av Semesterfirare, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Fantastisk miljö som passar de flesta.Utbudet av aktiviteter för boende är bra.Vill man bara ta tillvara lugnet för att njuta gör man det,eller hyr man en kanot och paddlar längst Ronnebyån.Vill man vandra så finns det en fin vandringsled. Återkommer gärna hit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.