STF Korrö Hotell

Adress: Korrö Hantverksby, 36024 Linneryd  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (28 av 30 rekommenderar) (5 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(28 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Frukost 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Underbara omgivningar

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Underbara natur, bra utgångspunkt för att "göra" Småland. Restaurangen fin och maten bra men långa väntetider på beställning och mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Vi fick vänta på vår middag i 50-60 min....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Vi fick vänta på vår middag i 50-60 min. När vi skulle checka ut hade personalen ingen koll på att vi hade betalat vårt rum för en månad sedan. Vilket fördröjde vår avresa. Frukosten var mycket bra med omtänksam personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Bodil, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Missa inte denna småländska pärla. Njut skogsspa och paddling i fantastisk miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukostbuffén och boende i Annexet.

Rekommenderad av Birgitta och Christer Näsman, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Mottagande och boende var bra men ett par hakar finns. T ex saknades handsprit i boendet. Med hänsyn till rådande situation bör det inte vara möjligt att sitta i köket och äta då detta innebär att matlagning för övriga boende försvåras. Det går inte att hålla avstånd. Det finns gott om sittplatser i sällskapsrummet. Logistiken i frukostbuffén, som var uppdukad på bardisken, är mindre bra. Svårt att hålla avstånd i o m att avställningsyta saknades. Verktyg saknades för bl a bröd och grönsaker. Ost bör serveras i skivor. Bortsett från detta en bra frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kvinnan i kort hår & glasögon i receptio...

Rekommenderad av Emla, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Kvinnan i kort hår & glasögon i receptionen (glömde fråga om namnet) är en sann pärla. Serviceminded och tillmötesgående. Toppklass!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

En lugn oas!

Rekommenderad av Semesterfirare, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Fantastisk miljö som passar de flesta.Utbudet av aktiviteter för boende är bra.Vill man bara ta tillvara lugnet för att njuta gör man det,eller hyr man en kanot och paddlar längst Ronnebyån.Vill man vandra så finns det en fin vandringsled. Återkommer gärna hit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Trevligt mysigt ställe med anor, välsköt...

Ej rekommenderad av Lalla, Sverige (Sverige lör 13 jun 2020)
“Trevligt mysigt ställe med anor, välskött men man saknar känslan av hantverk som man hade förväntat sig. Carpe diem inredningen känns lite andefattig och malplacerad och vi tycker väl att man istället hade kunnat inreda för att förstärka hantverkstraditionen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Kan verkligen rekommendera Korrö

Rekommenderad av Eber , Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Kan verkligen rekommendera Korrö ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Curt Jansson, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Mitt i Ronnebyån ligger Korrö Hotell & vandrarhem, som vi rekommenderar med det varmaste. Härlig natur och de gamla byggnaderna är värda respekt. Vi längtar tillbaka. När vi återvänder blir det för tredje ggr.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

værtsskab

Ej rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 20 aug 2019)
“Jeg savnede et "værtsskab". Vi følte os ikke vel modtaget”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.