STF Kivikstrand Badhotell

Adress: Tittutvägen , 27730 Kivik
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 29 av 31 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(29 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Badhotellet i Kivik

Rekommenderad av Staffan o Pia, Sverige (Sverige sön 23 maj 2021)
“Ett trevligt pensionatsbetonat hotell invid havet i Kivik. Utmärkt frukost. Bra standard på rum och wc/dusch. Inga tillgängliga gemensamhetsutrymmen som kök och samlingsrum då personalen inte finns på plats. Fin veranda som vid vårt besök (maj 2021) dock inte var färdigbyggd. Parkering utanför hotellet. Gratis wifi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Toppenställe

Rekommenderad av Dick, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Perfekt läge i Kivik, fin resturang men smakar det så kostar det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Vackra Kivick

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Hotellet låg verkligen bra mycket vackert med utsikt mot havet. Vi standade där i 3 nätter som kostade oss över 6000 kronor. De städade inte rummet pga Corona, vilket tyckte vi var märkligt man kan åtmiståne tömma papperskorgen det är inte fräsch efter tre dagar och vi blev tvungenoch säga till . En det av personalen var mycket trevliga och gav oss ide vart vi kan besöka och en del okunniga att hantera stress situationer och vi fick inte ens en dricka då hade de mycket att göra och till slut kom chefen och hon var inte glad bemötande mot oss ... mycket mycket tråkig . I dessa tyder vi alla har förståelse för varran och ett leende allt man behöver .Vi älskade Kivick men rekomenderar inte hotelet då är inte prisvärd och dessutom tråkig attetyd av ägare . SOm sagt ett leende kan göra underverk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 5 av 5

Gemytligt och charmigt hotell precis vid havet i Kivik

Rekommenderad av Leko, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Suveränt charmigt litet hotell precis vid havet i Kivik. Hotellet har en fin gammaldags miljö och inredning och rummen var fräscha och fina. Personalen var supertrevlig och personliga. Extra plus för badrockarna 😁. Det var bara att ta på dem och gå tvärs över gatan för att ta sitt kvälls- och morgondopp. Vi åt även en tvårätter middag med vin. Den var både god och prisvärd. Rekommenderas varmt till dem som hellre vill ha charm och atmosfär än tråkigt standardiserade rum hos hotellkedjor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lyxig känsla

Rekommenderad av Max, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Litet, lyxigt hotell precis vid stranden. Och i restaurangen serveras menyer och viner som är lika utsökta som rummens inredning. Men, det kostar också mer än ett ”vanligt” vandrarhem...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Olika bra på olika boenden

Rekommenderad av Ann Johansson, Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Vissa av de stf vandrarhem jag besökt denna gång har varit över förväntan. Frukosten på Backåkra var riktigt bra. Kiviks hotell o vandrarhem, där var både boendet och frukosten väldigt fin. Brösarps gästgiveri där var maten superbra och boendet på Kuskahusens var jätte fint.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt hotell med bra läge

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Mysigt hotell precis vid badpiren. Fint inredda rum och sköna sängar. Frukosten var god men vi blev serverade en frukostbricka på bordet så man fick inte välja så mycket själv, fanns dock mycket gott på den. Jag vet inte om det alltid är så eller om det var corona-anpassat. Vi kom tidigt till hotellet och fick lämna våra väskor i receptionen medan vi gick och badade. Det finns flera ställen att äta på i Kivik och även hotellet har en restaurang som vi dock inte provade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppenställe

Rekommenderad av Två plus två, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Fint läge vid stranden med gångavstånd till Kiviks centrum. Bra service och goda frukostar. Vackra rum som rustats varligt i den gamla skolbyggnaden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.