STF Åhus/Cigarrkungens hus

Adress: Stavgatan 3, 29631 Åhus  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 86% (43 av 50 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(43 av 50rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 okt 2019)
“Frukosten kunde göras lite trevlig. Vi kunde inte låta bli att jämföra med frukosten på Skäralid :) :) i somras. Det var något att ta efter. I a f till en del. Bortsett från detta så var vi supernöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vårt dygn hos cigarrkungen.

Rekommenderad av Ingegerd, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Ett litet hus med utmärkt läge centralt vid hamnen. Lätt att komma in efter givna instruktioner. Vänligt och hjälpsamt bemötande. Enkelt rum med vad som behövdes. Lite slitet men trevligt. Härlig matsal, utomordentlig frukost, bokbytarskåp, material för barnaktiviteter, kartor och informationsmaterial. Ett mycket trevligt ställe att övernatta på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt beliggende. Stort lyst værelse....

Rekommenderad av Paradis Rejser, Danmark (Danmark tor 22 aug 2019)
“Centralt beliggende. Stort lyst værelse. Når I sender frågor, så venligst skriv navn på vandrarhem, i første linie,så det ses når man får en mail. TAK”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Cigarrkungens hus

Rekommenderad av KaJo , Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Trevlig man i receptionen Trevliga grabbar som fixade frukosten Bra att frukosten är en bit bort = alla är påklädda och någorlunda piffade när de kommer dit. Jättesköna sängar!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi saknade veganska alternativ på brukos...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Vi saknade veganska alternativ på brukostbufféen. Annars var allting bra på Åhus vandrarhem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Opersonligt och krångligt

Ej rekommenderad av Bokklok, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Ok pris men ett av de sämre Vandrarhem jag bott på. Otydlig info till gäster, litet kök, opersonliga rum och utspritt i flera olika fastigheter. Frukost inte prisvärd, tex micro-tinad bröd och ont om grönsaker.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trasigt, tråkigt och opersonligt

Ej rekommenderad av Roadtrip, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Unken lukt gav hela vistelsen en dålig stämpel. Det kändes ofräscht. Gulnande plastmatta i duschen och ett äckligt duschdraperi gjorde mig mindre förlåtande till de dåligt skötta fastighetens ytskikt som jag kanske inte annars hade klagat på. På en historisk byggnad som denna förväntade jag mig att man skulle förvalta den lite bättre. Frukost inte värd 85 kr. Tråkig och mycket enkel. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Inte så prisvärt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Vandrarhemmet ligger trevligt. Fin trädgård. Tyckte dock inte att det kändes prisvärt. Dyrare än hotell. Köket var klart underutrustat och det fanns t.ex bara typ 11 gafflar och 5 vinglas. Dessutom var inte disken ren och det kändes allmänt lite ofräscht l köket. Rummen var ok, men lite slitna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Åhus - värt ett besök

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland ons 12 jun 2019)
“Helt okay vandrarhem. Sittmöjligheter utomhus. Centralt läge. Trevlig värd. Åhus är värt ett besök: kyrkan, torget, mycket historisk byggsubstans.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt?

Rekommenderad av Alf, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“Undrar hur prissättningen fungerar, då vi upplever, att standarden varierar ganska mycket på olika vandrarhem med samma pris? Svårt att rekommendera till äldre, då trapporna inte var lätta att använda. Lyhört.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.