STF Ransäter/Prästmyren Vandrarhem

Adress: Prästvägen 10, 68493 Ransäter
Område: Värmland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 12 av 12 rekommenderar (7 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(12 av 12rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Bästa boendet i Värmland! Varmt rekommen...

Rekommenderad av TelgeTokarna och LaGosaNosa , Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“Bästa boendet i Värmland! Varmt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt boende i skogsmiljö

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Jag tror vi bodde i ett ombyggt stall med gedigna väggar. Stort rejält kök med gott om matplatser . Ett samkvämsrum med tv, bra för oss som råkade komma en kväll när det regnade. Utanför fanns en liten pool. Riktigt mysigt ställe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Över förväntan!

Rekommenderad av Barck/Roswall, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Här hade vi gärna stannat fler nätter om vi vetat att det var så trevligt. Rymliga rum och gemytlig frukost med trevligt värdpar! Mycket fina omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Omtänksamt Pettson&Findus vandrarhem

Rekommenderad av Ingela, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Personligt och med stor omtanke om små och stora gäster. Finurliga och påhittiga saker att göra för alla. Extra plus för kluriga tipspromenadfrågor och fantastisk frukost vid stor köksbord hos värden. Sommarhuset eller härbret är nog bästa boendet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prästmyren

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Prästmyren är Sveriges roligaste vandrarhem utan tvekan. Värden har förvandlat stället till ett paradis. Vår familj har varit där flera gånger och vi älskar det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härbrät

Rekommenderad av Åke W, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Vi fick hela timmerstugan för oss med vidsträckta vyer över ängarna. Fantastiskt! Det märks att de lagt ner sin själ i stället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fyra nätter på Prästmyren, Värmland

Rekommenderad av Leif Engström, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Vandrarhemmet har en mycket generös och gästvanlig karaktär med underbara små sommarrum att vara i, paviljonger och sommarhus i olika väderstreck. Allting är öppet och för oss som gäster kan vi komma och gå som vi vill i anläggningens stora utbud av rum, lek-och spel möjligheter och bad och bastu. För barnfamiljerna är anläggningen ett eldorado men även för oss som har utflugna barn och reser ensamma är det mycket trivsamt och helheten ger inspiration och avkoppling. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

bästa vandrarhemmet i Sverige

Rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige tor 18 jun 2020)
“STF vandrarhem är alltid bra, gemytliga och personliga. Jag uppskattar också miljötänket som verkar genomsyra alla. Men Prästmyren är något utöver det vanliga ändå. Det så hjärtliga mottagandet och det kluriga tänkandet kring allt genomsyrar hela miljön i vackra Ransäter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.