STF Ransäter/Prästmyren Vandrarhem

Adress: Prästvägen 10, 68493 Ransäter  visa karta
Område: Värmland (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (39 av 40 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(39 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

experience

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna sön 18 aug 2019)
“an old family farm made into a hostel. Very quiet place to stay, i loved it. Even a small swimming pool, walking tracks nearby. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och fint vandrarhem - rekommenderas varmt

Rekommenderad av Frida H, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Vi är så nöjda över vår vistelse på Prästmyren, trevliga värdar, jätte fint boende. Kändes välskött och mysigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt med lantlig känsla

Rekommenderad av Johanna , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Mysigt och personligt boende som görs riktigt bra tack vare det trevliga bemötandet från värdparet! Ett ställe som det händer mycket på - när vi va där spelades livemusik två kvällar i rad. Fantastiskt trevligt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett toppen-bra vandrarhem !

Rekommenderad av Roy, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Ett vandrarhem som varmt kan rekommenderas ! Bra standard på rummen, fin trädgård med många trädgårdsmöbler. Mycket leksaker för små barn och spel-loft för större barn. Liten pool till små barn och även en vuxen-pool. Cyklar att låna vid vandrarhemmet och båtar/kanoter att låna vid en närbelägen sjö där man också kan fiska. God frukost som serveras i värdens kök och kan avnjutas i trädgården vid bra väder. Det här är ett vandrarhem som man gärna vill komma tillbaka till !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett paradis mitt i skogen

Rekommenderad av Marie-Louise, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“ALLT överträffar förväntningarna (igen). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Barnens paradis

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Även om jag inte var där med mina barn inser jag naturligtvis vilken pärla detta är för barnen med alla möjligheter till aktivitet. Värdarna har med förhållandevis små medel skapat en massa lekmöjligheter. Pool, rodel ana med mera. För barn upp till en 10 12 år skulle jag gissa Men även för vuxna det en mycket fin plats. Att lyssna på värdens fiolspel på morgonen, magiskt! Service och bemötande, absolut i topp. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt utgångspunkt

Rekommenderad av Peter från Karlskrona, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Vandrarhemmet ligger perfekt för olika utflykter och aktiviteter i dessa delar av Värmland. Vill man kan man säkert också bara njuta av närmiljön och ha det gått på plats i större utsträckning än vad vi valde. Tyvärr kändes åtminstone en av duscharna mindre fräsch med an påtaglig mögellukt och det drog ner upplevelse av att nyttja den faciliteten. I övrigt kan vandrarhemmet bara rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett helt unikt och fantastiskt ställe

Rekommenderad av Otto Vretare, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Kan verkligen rekommenderas, ett helt unikt men fantastiskt ställe som bara måste besökas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smått o gott

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“På Prästmyren finns mycket att göra och kluriga byggnationer. På minussidan står dusch och toaletter, som luktar sur skurtrasa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En pärla i Värmlands skogar

Rekommenderad av Marie, Edwin och Joakim, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Ett fantastiskt fint ställe som byggts upp med stor omsorg, glädje och personlighet. Därtill ett mycket fint bemötande; den perfekta balansen mellan service, familjär stämning och integritet. En vistelse på Prästmyrens vandrarhem känns uppfriskande och avkopplande på samma gång, en semesterresa att minnas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället