STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 91% (212 av 233 rekommenderar) (65 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(212 av 233rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 65)

One night in the beautiful Backakra Vandrarhem

Rekommenderad av Joachim, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“We arrived early in the cosy and beautiful Backakra Vandrarhem. Very warm and friendly welcome from Ronny and Karen. Sitting in the garden with a bottle of red wine. Very clean and lovely room, shower and restroom. Every question answerd by the two owners. We come back next year for two weeks to experience the "provence of the north". It was too short. Thanks for your accomodation. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlens bästa ställe

Rekommenderad av Österlenälskare, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Varje år reser vi till Österlen och vi återkommer alltid till Backåkra Vandrarhem. Miljön, mottagandet och naturen gör detta ställe till ett måste för oss! I år har värdparet byggt en berså utanför frukustmatsalen som är riktigt mysig och njuta av den alltid superba frukosten. Lugnt och vindskyddat! Likaås har hela trädgården fått sig ett lyft som gör miljön ännu mysigare. Vi kommer igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vårt favoritvandrarhem - alla kategorier

Rekommenderad av B & C, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“En sommar utan Backåkra vandrarhem och Österlen är ingen sommar. Inget vandrarhem vi har besökt har haft den charm och värme som Backåkra vandrarhem bjuder. Vi planerar alltid att besöka en massa spännande utflyktsmål men efter att njutit den underbara frukostbuffén så blir vi oftast sittande kvar i trädgården flera timmar bara för att vi gillar stämningen och miljön. När vi sitter där kommer det trevliga värdparet förbi och undrar hur vi har det och ger ännu fler tips om sevärda platser och då är det ännu svårare att få ändan ur vagnen. Listan på sevärdheter vi missat blir längre och längre men några blir allt avbockade varje sommar. Ännu en anledning att återvända :) Vi rekommenderar Backåkra vandrarhem till ALLA.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 29 aug 2019)
Tack så väldigt mycket för dessa värmande ord!
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mycket Österlen

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Vi har varit på Backåkra vandrarhem ett flertal gånger och det har förblivit ett av våra självklara mål för sommaren. Med ett personligt bemötande och omsorg om detaljer tar värdarna hand om oss lika bra varje sommar. Tack för härliga dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Paradis Rejser

Rekommenderad av Lene Kindt, Paradis Rejser, Danmark (Danmark tor 22 aug 2019)
“Dyrt f enkelt rum, Desværre luktede det fugt i rummet, kommer inte ihåg rums nr.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 23 aug 2019)
Det var ju synd att du inte fick en positiv upplevelse hos oss. Ett enkelrum kostar 500:-, de flesta tycker det är ett rimligt pris. Synd också att du inte meddelade under din vistelse att det luktade fukt på rummet, så att vi dels hade kunnat ge dig ett annat rum, dels undersöka saken. Har inte fått några indikationer på fuktproblem från andra gäster, men vi ska undersöka saken.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår oas i Sverige!

Rekommenderad av frukareland, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Gör som vi, ta en hemester/ svemester och upptäck STF:s vandrarhem! Särskilt Backåkra vandrarhem på Österlen rekommenderas! Detta vandrarhem är unikt i sitt slag: mysigt och familjärt trots att det är relativt stort. Roliga och vackra detaljer, alltid något nytt att vila ögonen på! Rent och fräscht gör också sitt till! Supergod, ekologisk och hemlagad/hembakad! Hjälpsamt och trevlig värdpar förhöjer också vistelsen! Fråga dem gärna efter deras pärlor! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget vid Sandhammarens vita stränder och nybakat frukostbord!

Rekommenderad av Karin N , Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Härlig frukost i mysiga rum och trädgård, nybakat bröd. Närheten till Dag Hammarskjölds Backåkra och Sandhammarens vita stränder, Skåneleden går nära. Rent och fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Backåkra Vandrarhem

Rekommenderad av stripes, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Kanske det bästa vandrarhem i Sverige jag varit på. Otroligt mycket för pengarna och miljön är den vackraste och mysigaste i riktig Österlensanda. Nära till allt möjligt roligt som cafén, gallerier, loppis och strand. Mycket barnvänligt och trevlig personal som hjälper till med allt. Detta ska jag återkomma till! Frukosten var riktigt god och ett plus för den som inte vill handla och sånt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög klass

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Vandrarhemmet i Backåkra ligger i ett mycket vackert landskap nära Sveriges sydspets. Allt håller mycket hög standard och servicen är god.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig trädgård - sådär i övrigt

Ej rekommenderad av Hiker, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Charmig skolbyggnad, mysig trädgård där man kan äta frukost och spela pingis. Läget på södra Österlen är bra - nära till många utflyktsmål. Tyvärr verkar entusiasmen för driften inte vara lika på topp... Frukostbuffén sägs vara "smått legendarisk", och det är absolut inget fel på maten. Men logistiken och kön är definitivt en legend - av det negativa slaget. Varför gästerna trängs i ett kyffe som bara betjänar en person i taget istället för att flytta ut buffén i det större rummet bredvid är en gåta. Men vi hade en trevlig vistelse och läget på Österlen är som sagt bra.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 13 aug 2019)
Skönt att kön till frukostbuffén inte förstörde hela din vistelse här! Vi hade velat vara perfekta, vilket hade inneburit att ingen ska behöva stå i kö. Men vi finner ingen lösning på problemet om vi inte ska bygga om helt och därmed förstöra hela stämningen i frukostlokalen. Vi jobbar på att hitta en lösning, men fram tills dess kan det bli kö. Å andra sidan hittar man inget under högsäsong på Österlen dit man inte får köa. Det finns alltid två personal i köket, kanske missade du den andra som framförallt sköter disk och de nybakta frallorna.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.