STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 94% (149 av 159 rekommenderar) (59 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(149 av 159rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 62)

Ljuvlig frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Frukosten var fantastisk med hembakat bröd och gott kaffe. Den var gjord med stor omsorg. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ingen sommar utan boende på Backåkra Vandrarhem

Rekommenderad av Bo Helmer, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Ingen sommar utan boende på Backåkra Vandrarhem. Ja inte bara sommartid åker vi med glädje hit. Här finns lugnet, atmosfären och de trevliga människor, både värdarna och övriga gäster. Fastän vi är "borta" känner vi oss som hemma. Vi kan varmt rekommendera frukosten som har både varma bullar, hemgjort jordnötssmör och mycket annat gott. När vädret är fint kan man med lätthet spendera dagen på den fina och gröna innergården men det finns så mycket spännande att upptäcka i närheten. Stränderna, vandringslederna, Dag Hammarskölds Backåkra, naturreservaten... Åk dit så får ni se :) Bo & Carina”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vilket fantastiskt bemötande!

Rekommenderad av Pernilla, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Bättre bemötande kunde man inte få. Supertrevliga och hjälpsamma med att rekommendera boendet kring Skåneleden och fick låna en laddare. Vilken frukost!!! Kändes genuint och trevligt. Fin trädgård och bra rum. Alltid svårt när man reser själv med priser. Ville ha lakan fick då betala för två... STF bokningssystem funkar inte bra här oavsett vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härligt boende med mysig trädgård

Rekommenderad av strandros, Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Vi var en stor grupp, både barn o vuxna trivdes. Köket var sååå fint, stort o högt i tak. Trädgården mysig med bra sittplatser, sköna sängar o rent o fint. Dessutom finurliga skyltar överallt.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 08 jul 2020)
Detta gläder oss mycket. Roligt att ni uppskattade våra konstiga skyltar. Lite av en samlarmani. Och tack för att ni som grupp tog hänsyn och avstånd till övriga gäster.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Backåkra - ett litet paradis!

Rekommenderad av Jakob , Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Ännu en underbar vecka på vårt älskade Backåkra! Denna gång var naturligtvis annorlunda pga coronan men det fina värdparet har verkligen ansträngt sig för att corona-säkra vandrarhemmet! De har tryckt upp broschyrer med information om rekommendationer, som hur man ska tänka kring matlagning i de gemensamma köken, vid incheckning, vid frukostbuffén. Värden har t o m byggt ett tak över ingången till den härliga frukosten (som rekommenderas!)! Lägg där till alla roliga, vackra små detaljer, som skyltar, konst, blomarrangemang! Underbart väder hade vi också! ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 08 jul 2020)
Dessa ord gör våra hjärtan varma, ty ni ser sådant vi lägger ner vår själ i. Stort tack och vi ses!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt boende mad vacker trädgård

Rekommenderad av Strandros, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi sov på boendet 2 nätter i juni, vi var en stor grupp och både vuxna o barn trivdes. Trädgården var härlig att sitta i och bra med bord o en sittdelen med tak. Köket vill jag ha hemma, det var superstor o högt i tak o välutrustat. Rummen stora o bra med ett borf (5-bäddsrummet). Sköna sängar o allt var rent o fräscht. Dessutom roliga o finurliga skyltar överallt! Nära jättevacker strand o Backåkra kullar mittemot.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 08 jul 2020)
Vi lapar i oss dessa fina ord. Tack! Och tack för att ni hjälpte till att det flöt på med avstånd och hänsyn. Hoppas vi ses igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

relax

Rekommenderad av bajen, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“fantastisk personal och gästerna jätte trevliga men barnfamiljerna bör nog lära ungarna lite vett inklusive föräldrarna. men vi kommer tbax”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 02 jul 2020)
Tack för dessa fina ord! Då ses vi nästa sommar! Uppfostringsfrågan ligger utanför vårt ansvarsområde.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin trädgård men lite avskilt

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Backåkra vandrarhem ligger lite utanför Lödderup strand (ca 2km att gå) och hade en väldigt fin trädgård och mysigt intryck. Rummet var ganska stort men med viss barack-känsla. Det fanns inte enskilda duschar, utan duschen låg inne på damernas toalett, men man kunde dra för ett skynke. Frukosten var god men inte så speciell.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 02 jul 2020)
Bra att ni trivdes trots barackkänslan. Visst har vi en härlig trädgård. Det finns två duschar i Paviljongen, som vi kallar den. Det finns duschdraperi till duscharna plus ett extra draperi att skärma av med utanför duscharna. Kanske missade du dessa. Hoppas du vill återvända!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toa & städ hygien

Rekommenderad av Fialotta, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Toasits damer övervåning. Borde bytas. Handsprit borde finnas på övervåningen, tvålhållare ohygienisk i Corona tider.städmaterial under all kritik borde finnas mer wettex dammtrasor( nu fanns detbaraför en omgång på övervåning- ej ok- borde finnnas skurmedel hinkar- skura golv. Dammsugare borde bytas ut övervåning.anser att wifi borde finnas f”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Tack för tipsen! Ska ta en titt på toasitsen. Tvåldispenser är enligt Folkhälsomyndigheten helt i sin ordning eftersom man tvättar sina händer noga efter att man tagit tvål.Vi har valt att inte låta våra gäster skura golven eftersom vi har trägolv och alla är inte vana vid detta. Vi torkar golven dagligen. Ska kolla dammsugaren på ovanvåningen. Hoppas att ni upplevde något som var bra här ändå och att ni i övrigt var nöjda med er vistelse.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det fanns bara en dusch för kvinnor till...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Det fanns bara en dusch för kvinnor till hela annexet där jag bodde så jag fick vänta i kö ganska länge innan jag fick duscha på kvällen, något för boendet att tänka på. Annars väldigt trevligt ställe och god frukost!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Härligt att ni var nöjda med er vistelse här! Vi beklagar att du behövde vänta på att duscha. Oftast är det inga problem, men ibland vill många dusch på exakt samma tid.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.