STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (191 av 207 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(191 av 207rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 88)

Mysig trädgård - sådär i övrigt

Ej rekommenderad av Hiker, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Charmig skolbyggnad, mysig trädgård där man kan äta frukost och spela pingis. Läget på södra Österlen är bra - nära till många utflyktsmål. Tyvärr verkar entusiasmen för driften inte vara lika på topp... Frukostbuffén sägs vara "smått legendarisk", och det är absolut inget fel på maten. Men logistiken och kön är definitivt en legend - av det negativa slaget. Varför gästerna trängs i ett kyffe som bara betjänar en person i taget istället för att flytta ut buffén i det större rummet bredvid är en gåta. Men vi hade en trevlig vistelse och läget på Österlen är som sagt bra.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 13 aug 2019)
Skönt att kön till frukostbuffén inte förstörde hela din vistelse här! Vi hade velat vara perfekta, vilket hade inneburit att ingen ska behöva stå i kö. Men vi finner ingen lösning på problemet om vi inte ska bygga om helt och därmed förstöra hela stämningen i frukostlokalen. Vi jobbar på att hitta en lösning, men fram tills dess kan det bli kö. Å andra sidan hittar man inget under högsäsong på Österlen dit man inte får köa. Det finns alltid två personal i köket, kanske missade du den andra som framförallt sköter disk och de nybakta frallorna.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

It was absolutely wonderful to stay at STF Backakra

Rekommenderad av Imke, Tyskland (Tyskland tor 08 aug 2019)
“The vandrarhem is located nicely for walks and daytrips in the Österlen region. Staff is nice, the place is well kept, breakfast excellent, the quadrangle a delight to spend mornings and evenings, the rooms fine...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Familjesommar

Rekommenderad av Eva R, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Härlig gård och uteplats med plats för både lugn, rundpingis och fotboll för alla åldrar. God och härlig frukost med nybakt bröd i vandarhemmets regi om man vill köpa till det”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräscht och rent. Jag är doftkänslig och...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Fräscht och rent. Jag är doftkänslig och det var inga unkna dofter. Frukosten supergod och bra. Men så opraktiskt med det pyttelilla utrymmet...Slå ut en vägg!!!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 15 aug 2019)
Det känns som en bra bekräftelse på att vi lyckat med att hålla fräscht. Din idé om att slå ut en vägg kommer vi faktiskt att genomföra till nästa säsong. Ett mycket bra förslag! Vi tror vi ska kunna få till en bra lösning på detta problem.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice, relaxed hostel, lovely garden, big...

Rekommenderad av Oliver, Tyskland (Tyskland tis 06 aug 2019)
“Nice, relaxed hostel, lovely garden, big shared kitchen and delicious breakfast. We visited in high season and the hostel was probably fully booked, but still it was quiet and peaceful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög servicenivå - man vill återvända

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“På Backåkra vandrarhem får man ett så positivt mottagande och så god service att man gärna vill komma tillbaka. Jag upplevde en ovanligt lugn och vänlig stämning. Vi fick all hjälp man kan behöva och njöt av den fantastiska frukosten. Jag rekommenderar Backåkra vandrarhem varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pärla!

Rekommenderad av Pernilla, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Backåkra vandrarhem är en liten pärla på Österlen, som vi gärna återvänder till. Vackra omgivningar, omsorgsfullt inrett, ljuvlig frukostbuffé och fantastiskt läge med närhet till mycket. De gemensamma områdena (kök, wc, dusch) fungerar bra även när det är många gäster. Barnen spelade pingis i timmar varje dag, vid fint väder är den stora trädgården ett underbart extra rum även kvällstid. Det enda som finns att anmärka på är att sängarna kunde varit något bättre, för en fullvuxen (=tung) person blir ryggen stel efter några nätter. Men allt det andra väger upp med råge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Österlen sommar 2019

Rekommenderad av Österlenbesökare, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Perfekt boende med nära till både bad och sevärdheter på Österlen. Storslagenheten på Österlen nästan lika avkopplande som fjällen. En fantastisk semestervecka med Backåkra som utgångspunkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Ett trevligt vandrarhem med bra läge. Enda nackdelen är mycket dålig ventilation på rummen. Helt nödvändigt att sova med öppet fönster och då bli störd av mer kvällspigga gäster. Dåliga kuddar. Trevligt med ”gästernas kryddgård”. Trevligt att sitta i trädgården. Välutrustat kök.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 13 aug 2019)
Tack för dina åsikter. Härligt att ni tyckte det mesta var bra! Under de allra varmaste sommardagarna blir det varmt även inomhus, det går tyvärr inte att undvika. Synd att ni blev påverkade av detta. Kuddar har vi massor, nästa gång får ni andra om ni frågar.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Själva frukosten var god, gott kaffe Tyä...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Själva frukosten var god, gott kaffe Tyärr en del irritation och trängsel vid frukosten vilket drar ner helhetsupplevelsen av bodendet. För få duschar och toaletter.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 06 aug 2019)
Tack för konstruktiv kritik. Du träffar mitt i prick. Visst är frukosten god! Och våra två problemområden, som båda är så svåra att åtgärda. När det gäller kön till frukostbuffén blir det så i högsäsong mellan kl 8.30 och 9.00 då de allra flesta vill äta sin frukost. Vi skulle behöva bygga om hela vår mysiga frukostlokal helt för att få bukt med problemet. När det gäller duschar, så kommer fler duschar att byggas till nästa år. Hoppas du vill komma hit igen och kanske få vänta lite mindre.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.