STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (245 av 264 rekommenderar) (84 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(245 av 264rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 84)

Covid 19

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Upplysning bör ske mycket noggrant om hänsynstagande i kök och andra allmänna utrymmen med tanke på Covid 19 och att hålla ett avstånd till andra personer. Ingen affischering om detta i köket och ingen av gästerna tog hänsyn. Det stod i en broschyr vid incheckning att max 2 personer i köket samtidigt men alla läser inte denna broschyr. Folk stod och pratade i köket och trängde sig in och skulle ta porslin och komma till kylskåpet utan någon hänsyn. Hade man tryckt på detta vid incheckning och även affischerat så är jag säker på att fler tagit hänsyn. Upplevelsen är att vandrarhemmet gömmer sig bakom en broschyr och så har de gjort sitt, men mer kan och bör göras. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 26 jun 2020)
Vi beklagar att du kände dig otrygg under din vistelse här på midsommarafton. Som du nämner delar vi vid incheckningen ut en broschyr med de viktigaste förhållningsreglerna under coronatiden. Just på midsommarafton märkte vi också att det stundtals var för mycket folk i köken då alla ville ordna mat samtidigt. Vi bad vi flertalet tillfällen våra gäster i köken att glesa ut sig, men kan tyvärr inte hela tiden vara närvarande och styra upp det utan förlitar oss på att ni gäster pratar med varandra och tar hänsyn till varandra. Att vi gömmer oss bakom en broschyr är ett orättvist påstående. Vi har gjort mycket mer än en broschyr för att försöka undvika trängsel och få det att kännas tryggt; vi har glesat ut med bord i köken, vi har handsprit överallt, vi samtalar med våra gäster, vi undviker trängsel vid incheckning och frukostbuffé, vi har diskbänkar i trädgården där man kan diska och förbereda matlagning, gott om grillar m.m. Det är ett bra tips från dig att sätta upp affischer, det ska vi också göra.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Välordnat bra

Rekommenderad av KB, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Trevligt och fint, avslappnat, välordnat. Flyter på bra.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 26 jun 2020)
Härligt att du upplevde det som om det flöt bra på midsommarafton! Det är ju en speciell dag då många vill fixa sin midsommarmat till en viss tid. Vi har ansträngt oss för att underlätta för våra gäster att hålla avstånd i kök och övriga gemensamma utrymmen och det verkar ha lyckats när ni var här.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

One night in the beautiful Backakra Vandrarhem

Rekommenderad av Joachim, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“We arrived early in the cosy and beautiful Backakra Vandrarhem. Very warm and friendly welcome from Ronny and Karen. Sitting in the garden with a bottle of red wine. Very clean and lovely room, shower and restroom. Every question answerd by the two owners. We come back next year for two weeks to experience the "provence of the north". It was too short. Thanks for your accomodation. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlens bästa ställe

Rekommenderad av Österlenälskare, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Varje år reser vi till Österlen och vi återkommer alltid till Backåkra Vandrarhem. Miljön, mottagandet och naturen gör detta ställe till ett måste för oss! I år har värdparet byggt en berså utanför frukustmatsalen som är riktigt mysig och njuta av den alltid superba frukosten. Lugnt och vindskyddat! Likaås har hela trädgården fått sig ett lyft som gör miljön ännu mysigare. Vi kommer igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vårt favoritvandrarhem - alla kategorier

Rekommenderad av B & C, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“En sommar utan Backåkra vandrarhem och Österlen är ingen sommar. Inget vandrarhem vi har besökt har haft den charm och värme som Backåkra vandrarhem bjuder. Vi planerar alltid att besöka en massa spännande utflyktsmål men efter att njutit den underbara frukostbuffén så blir vi oftast sittande kvar i trädgården flera timmar bara för att vi gillar stämningen och miljön. När vi sitter där kommer det trevliga värdparet förbi och undrar hur vi har det och ger ännu fler tips om sevärda platser och då är det ännu svårare att få ändan ur vagnen. Listan på sevärdheter vi missat blir längre och längre men några blir allt avbockade varje sommar. Ännu en anledning att återvända :) Vi rekommenderar Backåkra vandrarhem till ALLA.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 29 aug 2019)
Tack så väldigt mycket för dessa värmande ord!
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mycket Österlen

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Vi har varit på Backåkra vandrarhem ett flertal gånger och det har förblivit ett av våra självklara mål för sommaren. Med ett personligt bemötande och omsorg om detaljer tar värdarna hand om oss lika bra varje sommar. Tack för härliga dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Paradis Rejser

Rekommenderad av Lene Kindt, Paradis Rejser, Danmark (Danmark tor 22 aug 2019)
“Dyrt f enkelt rum, Desværre luktede det fugt i rummet, kommer inte ihåg rums nr.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 23 aug 2019)
Det var ju synd att du inte fick en positiv upplevelse hos oss. Ett enkelrum kostar 500:-, de flesta tycker det är ett rimligt pris. Synd också att du inte meddelade under din vistelse att det luktade fukt på rummet, så att vi dels hade kunnat ge dig ett annat rum, dels undersöka saken. Har inte fått några indikationer på fuktproblem från andra gäster, men vi ska undersöka saken.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår oas i Sverige!

Rekommenderad av frukareland, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Gör som vi, ta en hemester/ svemester och upptäck STF:s vandrarhem! Särskilt Backåkra vandrarhem på Österlen rekommenderas! Detta vandrarhem är unikt i sitt slag: mysigt och familjärt trots att det är relativt stort. Roliga och vackra detaljer, alltid något nytt att vila ögonen på! Rent och fräscht gör också sitt till! Supergod, ekologisk och hemlagad/hembakad! Hjälpsamt och trevlig värdpar förhöjer också vistelsen! Fråga dem gärna efter deras pärlor! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget vid Sandhammarens vita stränder och nybakat frukostbord!

Rekommenderad av Karin N , Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Härlig frukost i mysiga rum och trädgård, nybakat bröd. Närheten till Dag Hammarskjölds Backåkra och Sandhammarens vita stränder, Skåneleden går nära. Rent och fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Backåkra Vandrarhem

Rekommenderad av stripes, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Kanske det bästa vandrarhem i Sverige jag varit på. Otroligt mycket för pengarna och miljön är den vackraste och mysigaste i riktig Österlensanda. Nära till allt möjligt roligt som cafén, gallerier, loppis och strand. Mycket barnvänligt och trevlig personal som hjälper till med allt. Detta ska jag återkomma till! Frukosten var riktigt god och ett plus för den som inte vill handla och sånt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.