STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 91% (212 av 233 rekommenderar) (65 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(212 av 233rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 60)

Vandrarhemmet vi alltid längtar tillbaka till

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Vi besöker Backåkra vandrarhem varje sommar. Atmosfären, personalen, övriga gäster från när och fjärran gör det här vandrarhemmet till vår absoluta favorit. Här finns fina kök där vi brukar laga kvällsmat men frukosten köper vi alltid till. Den njuter vi i den vackra trädgården och jag tror inte jag ljuger då jag utnämner den frukosten till Österlens bästa. Ofta när jag sover "borta" kan det bli lite si och så med nattsömnen men här sover jag riktigt skönt och vaknar upp utvilad och harmonisk. Det kustnära läget i hjärtat av Österlen är perfekt för utflykter. Det finns hur mycket som helst att upptäcka utan långa transporter. Bla annat finns det renoverade och nyöppnade Dag Hammarskölds Backåkra på promenadavstånd. En pärla i ett magiskt vackert landskap. Med hjälp av apostlahästarna tar vi oss också till de underbaraste stränderna med kritvit sand och kristallklart badvatten. Kort och gott: ett ställe vi varmt rekommenderar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt ställe på Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Kan varmt rekommenderas. Ett trevligt bemötande med en personlig inredning. Kul och mysig plats att besöka. Bra frukost! Grattis till ett fint ställe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vacker oas i fin liten fiskeby, nära bad och hamn

Rekommenderad av Marie, USA (USA tor 16 aug 2018)
“Jättefint på in- och utsidan, trevliga miljöer att slappna av i och använda som bas för utfärder och lokala strövtåg eller cykelfärder. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tveksam erfarenhet

Ej rekommenderad av Sune, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Vår första erfarenhet av vandrarhemsboende. Behövde en uppfräschning både av hygienutrymmen och boende. Frukosten ok men inte prisvärd. Trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bergsåkra Österlen

Rekommenderad av Jahn, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Enkelt men väldigt trevligt boende. Sköna sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Högljutt

Ej rekommenderad av Caroline , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Rent och fint ställe. Dock högljutt från både trafik precis vid vandrarhemmet, kor som råkar och barn som stökar sent. Hade velat avboka en natt men pga av den extremt långa avbokningspolicyn på 7 dagar så gick inte det utan att förlora alla pengarna. Ringde vandrarhemmet 3 dagar innan vistelse för att höra om vi ändå kunde lösa något då jag pratat med stf's växel som sa att i vissa fall kan vara snälla och ge tillbaka pengarna iallafall. Det var ju ändå högsäsong. På backåkra sa de att de inte kunde avboka med pengar tillbaka på så kort notis men de skulle höra av sig om någon kom in o ville hyra rummet. Då kunde vi få pengarna tillbaka. Dock nämndes inte att vi skulle förlora 20% av pengarna. När vi sedan på stället skulle få tillbaka pengar drogs dessa med förklaring att då vi bokade via hemsidan så tar stf en avgift. Och även om de som övertog rummet inte bokade via online utan via reception o h vår avgift som vi betalt via hemsidan fortfarande var betald och inte gått förlorad för dem så skulle vi ändå inte få tillbaka summan vi lagt ut för en av nätterna. Det hela hanterades bara dåligt. Önskar de hade meddelat det från första början. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (lör 04 aug 2018)
Det låter ju som om vi inte skött oss riktigt. Ber om ursäkt för detta.! Men vill ändå ge lite förklaringar. De råmande korna beror på extremvärmen. De har inte mat tillräckligt, ty fälten är uttorkade och bönderna får inte ge dem mat tillräckligt. Trafiken är i stort sett obefintlig mellan kl 22 och 07, så den kritiken kan jag inte riktigt förstå. Men när det gäller grunden till ert egentliga missnöje tar vi på oss ansvaret. Vi missade att informera om det då vi pratades vid i telefon. Vi hjälpte er att hyra ut en av de två nätterna genom att lägga ut ert rum på onlinesystemet igen. Som vi förklarade för er betalar vi provision till onlinesystemet, vilket vi även gjorde för den bokningen som avhjälpte er första natts avbokning.Så om vi skulle betala tillbaka hela summan till er så hade vi förlorat pengar och det hade inte varit någon katastrof, men då ni inte är de enda vi hjälper på detta sätt, måste vi vara konsekventa. Men som sagt, fel av oss att inte informera om detta från början.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ofräscht rum med dåliga sängar. Trångt a...

Ej rekommenderad av Svalan, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Ofräscht rum med dåliga sängar. Trångt att ta frukost. Bökig incheckning .”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (lör 04 aug 2018)
Aj då- där var inte mycket till belåtenhet. Känner inte igen det där med ofräscha rum eftersom just fräschheten är ett av våra starka kort, som man kan se i andra recensionen. Sängar är en väldigt personlig sak, för mjuk för den ena, för hård för den andra. Visst är det ibland lite kö till frukosten, det ber vi om ursäkt för på en skylt innan ni går in till den. Hoppas frukosten smakdade i alla fall,
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Toppenställe! Fräscht rum, sköna sängar,...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Toppenställe! Fräscht rum, sköna sängar, jättefin frukost med trevlig personal, utemiljö mycket fin! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbara Backåkra levererar alltid!

Rekommenderad av Helena och Jakob, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Det är inte första gången - inte heller sista - som vi besöker härliga Österlen och fantastiska vandrarhemmet Backåkra! I år fick vi dessutom både fotbolls-VM (föredömligt ordnat av värdarna: storbild i konferensrummet) och fantastiskt väder! Frukosten, som är den bästa i sitt slag, håller fortfarande mycket hög klass och det är alltid lika roligt att upptäcka de estetiska tillskotten/renoveringarna! Att sitta i den härliga trädgården ljumma sommarkvällar och höra barnskratt och titta på de vackra blomsterarrangemangen och rabatterna är en sann lisa för en stressad storstadssjäl! Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och trevlig personal :-)

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Trevlig personal, god frukost, mysig innergård och helt ok rum, bra städat. Baracken hade kunnat byggas lite mysigare, de andra husen är så fina i jämförelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.