STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (245 av 264 rekommenderar) (84 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(245 av 264rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 84)

Mycket bra Corona instruktioner!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Mycket bra Corona instruktioner!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Ja, det har fungerat mycket bra, tack vare er gäster också.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt ställe

Rekommenderad av Fredrika, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Vi var väldigt nöjda med vår korta vistelse. Fräscht och trevlig, mysig gård och jättegod - mestadels ekologisk - frukost. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Tack för detta omdöme! Hoppas vi ses igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För få toaletter

Rekommenderad av Johanna , Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Underbart vandrarhem enda negativa är att det är för få toaletter vilket i te kändes helt hundra särskilt inte under Corona.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Skönt att höra att ni trivdes hos oss. Det fanns två toaletter alldeles utanför er dörr och ytterligare 3 i samma byggnad. Ibland kan det vara så att man måste vänta någon minut, vi beklagar. Hoppas ni vill komma tillbaka ändå!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt bemötande förstörde totalupplevelsen

Ej rekommenderad av Covid 19, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Dåligt bemötande av värdinnan vid ankomsten satte sin prägel på hela vistelsen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Topp!

Rekommenderad av Daniel, Magdalena, Sven, Karin, Pelle, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Mysigt, rent, snyggt. Trevligt mottagande och ansvarstagande under Coronapandemin.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Va skönt att höra att ni uppskattade vårt mottagande och vårt sätt att försöka minska smittspridningen.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint läge vid sandhammaren

Ej rekommenderad av Ondskan , Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Otroligt dåligt ställe. Slitet. Fick rum i sk annexet. 70 tals bygg baracker. Köket saknade köksluckor. Duschen är från 80 talet. Personalen var otrevlig vid frukosten. Enda positiva var läget invid Sandhammaren. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Oj, vilken negativ upplevelse du verkar ha haft hos oss. Men vi tycker din beskrivning är väldigt orättvis och missvisande, vilken de andra omdömena visar. Kärt barn har många namn, vi kallar byggnaden Paviljongen. Den må vara från 80-talet, men mycket välbehållen och välstädad. Köksluckorna har vi medvetet tagit bort efter önskemål från många gäster som tycker det är lättare att komma till servisen så. Speciellt bra i dessa tider då man inte ska trängas. Vi beklagar om ni kände er otrevligt bemötta när vi bad er vänta för att undvika trängsel vid frukostbuffén. Denna information hade ni tagit del av från en folder samt från en skylt innan ni klev in vid buffén, där redan två personer befann sig.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

En natt på Backåkra, Kåseberga

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Vi var två personer men fick i ett 5-6 bäddsrum i huvudbyggnaden. Det var helt ok, två av sängarna hade bättre madrasser. Det fanns fick inga persienner och gardinerna var inte tjocka nig att hålls ljuset ute på morgonen. Alla som ville äta frukost fick en tidsslot så det blev ingen trängsel. Frukosten hade hembakt bröd, pålägg, ägg, flingor och müsli. Kaffet var gott och det fanns såklart te med. Jag hittade STF Backåkra via Google Maps.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Tack för denna konstruktiva utvärdering med både beröm och tips. Byggnaden är en gammal skola och med mycket fina och stora fönster. Vi har gardiner i tjockt sammet, men det är svårt att stänga ute allt ljus. Rullgardiner som passar dessa fönster finns inte i standardutförande. Härligt att ni uppskattade frukostbuffén och att vi delat in i tidslotter för att undvikas trängsel, det funkar bra!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Förväntning

Ej rekommenderad av Torsten, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Motsvarar ej förväntning utiftån hemsidan , det dåliga läget framkom ej på hemsidan, Vad d dåligt väder fanns ej plats vid frukostbordet. Vi som vandrare har ej lakan med, har ej frukostgrejer med vilket innebär att priset är exakt samma som ett fyrstärnigt hotell. Enbart 30 min sittning för lunch. Har aldrig sovit i ett så litet rum med en tveksam säng”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Beklagar att vi inte kunde uppfylla era förväntningar. Synd att ni inte kontaktade oss medan ni var här, så hade vi kanske kunnat lösa en del och tipsa om allt fint här i trakten. Vet inte vad ni menar med "dåligt läge". På hemsidan beskriver vi det precis som det är, på kanten till naturreservat, 1,5 km från underbar sandstrand, mittemellan Ystad och Simrishamn o s v. Vet inte var man kan få tag i ett 4-stjärnigt hotell med ekologisk, hembakt frukostbuffé, i ett fantastiskt naturskönt område, med en underbar trädgård m.m. för 500:-/person.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Ljuvlig frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Frukosten var fantastisk med hembakat bröd och gott kaffe. Den var gjord med stor omsorg. Tack!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 10 jul 2020)
Jag äter den varje dag och tycker som du. Tack för besöket!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ingen sommar utan boende på Backåkra Vandrarhem

Rekommenderad av Bo Helmer, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Ingen sommar utan boende på Backåkra Vandrarhem. Ja inte bara sommartid åker vi med glädje hit. Här finns lugnet, atmosfären och de trevliga människor, både värdarna och övriga gäster. Fastän vi är "borta" känner vi oss som hemma. Vi kan varmt rekommendera frukosten som har både varma bullar, hemgjort jordnötssmör och mycket annat gott. När vädret är fint kan man med lätthet spendera dagen på den fina och gröna innergården men det finns så mycket spännande att upptäcka i närheten. Stränderna, vandringslederna, Dag Hammarskölds Backåkra, naturreservaten... Åk dit så får ni se :) Bo & Carina”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 10 jul 2020)
Härligt att ni gillar vårt vandrarhem. Nästa gång är det ännu bättre!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.