STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (191 av 207 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(191 av 207rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 88)

Väldigt bra läge för att utforska Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Väldigt trevligt vandrarhem med ett mycket bra läge i vackra Österlen. Hemmakänsla - inredningen andas mycket kärlek. Lite trångt i köket i paviljongen kanske. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Tack för dessa fina ord! Hemmakänslan jobbar vi hårt med.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vandrarhem, med allt man behöve...

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Trevligt vandrarhem, med allt man behöver! Fin trädgård, uthyrning av cyklar, en väldigt god frukostbuffé med hembakta frallor.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Skönt för oss att höra att ni trivdes och gillade våra hembakta frallor!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning i backåkra

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Vi hade en trevlig övernattning på Backåkra vandrarhem. Vandrarhemmet låg en bit ifrån Löderupstrandbad och det var en promenad längs en landsväg för att komma dit då vi vandrade. Vi bodde o ett trevligt trebäddsrum i annexet där det både fanns toalett/dusch och gästkök. Vandrarhemmet hade även en stor trädgård med möjligheter till att sitta och äta. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
I år har vi haft väldigt många vandrare, vilket ett vandrarhem ska ha. Trevligt! Till Löderups strandbad finns många fina stigar att gå om man inte vill följa landsvägen. Nästa gång visar jag er dessa på en karta.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charming stay for a family of 4

Rekommenderad av Morgane, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“We were a family with 2 kids aged 5 and 9. The STF was very charming with lots of character and quirky details, which I loved! Room was spacious, with several storage spaces, a table, and a sink, which was very useful. Toilet and showers clean and no queues. Lovely backyard to hang out at, and lovely kitchen inside as well. Riding distance to beautiful beach. I wished we could have stayed longer!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Next year we hope you can stay longer. Thanks for the nice words! I think you understand our concept.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig trädgård. Skulle gett bättre omdöm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Mysig trädgård. Skulle gett bättre omdöme om det hade varit fräschare sängkläder.Alltså täcke, kudde,madrassklädsel.Frukosten jätte bra. Uppskattade också informations pärmen med tps och liknande mycket bra.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Tack för både ris och ros. Så kan vi bli ännu bättre. Vet inte riktigt vad ni upplevde för ofräscht med våra täcken och kuddar, hade varit bra att få reda på när ni var här. I alla fall tvättas dessa regelbundet och om någon meddelar att något är smutsigt eller luktar konstigt, byter vi genast mot nytvättat. Härligt att ni uppskattade vår fina frukost och vår informationspärm. Hoppas vi får se er här igen!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Backåkra har det perfekta läget på Öster...

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Backåkra har det perfekta läget på Österlen, och känns som ett genuint STF vandrarhem för att värden är som en vandrarhemsvärd ska vara”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Vandrarhemsvärden sträcker på sig, bockar och bugar.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fullträff

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Ligger så bra geografiskt i Österlen, massor att se och uppleva och nära avstånd. Sol och bad, nära och då bi var där fick man Medelhavskänsla. Helt klar fler besök på Backåkra kommande år!!!!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Ja, vi själva tycker också att läget är perfekt. Både lugnt för att vara vackra Österlen, och nära till allt. Då ses vi igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa trädgården

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Ett vandrarhem som satsat på uterum, både i form av en härlig trädgård och i form av ett härligt uterum för lite kallare kvällar. Trevligt gemensamt kök och värdpar. Väl värd ett besök!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Va bra att ni hittade till vår fina veranda också!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende Backåkra

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Trevligt boende på Österlen, med riktigt sommarväder hade säkerligen vistelsen blivit ännu trevligare.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Ja, det där med sommarväder. Tänk om man kunde erbjuda det också. Nästa gång får ni det...
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket bra Corona instruktioner!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Mycket bra Corona instruktioner!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Ja, det har fungerat mycket bra, tack vare er gäster också.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.