STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (191 av 207 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(191 av 207rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 88)

Charmig miljö

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Fin gård, gemytlig, charmig och med personliga inslag. Mycket trevligt mottagande. Bra ordnat kring distansering vid frukosten - hembakade brödet jättegott! Här trivdes vi :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite ’overpriced’, tunna väggar, men med härlig trädgård

Ej rekommenderad av Lollo, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Tyvärr fick vi en dålig start på det här vandrarhemmet. Incheckningen var ’coronaanpassad’ vilket innebar att enbart en gäst i taget fick befinna sig vid receptionen. Vi och andra stod därför utanför byggnaden och köade, och köade. Blodsockret sjönk och tyvärr var jag ganska sur när jag efter 15-20 minuter fick checka in. Blev ännu surare när det visade sig att man skulle sett till att vara först i kön när incheckningen öppnade för att kunna få den frukosttid man önskade. Som sagt, en trist start. I övrigt var vandrarhemmet okej, med lite gammaldags standard. Vårt rum var enkelt, men ganska mysigt. Dock var väggarna extremt tunna och golvet på andra våningen knarrade vid minsta steg. Detta var därför den natt som jag sov som sämst på vår rundresa i Skåne. Till slut satte i jag i öronproppar och då blev det något bättre. Frukosten var fin (brödet och jordnötssmöret, mmm!), men även här gällde ’corona-regler’ (de mest rigorösa bland de fem vandrarhem vi besökte), vilket gjorde att allt både gick väldigt snabbt och väldigt långsamt. Värt att veta om du inte har bil: vandrarhemmet ligger lite avsides (dvs inte så lätt att gå och äta middag på kvällen el. dyl.). Kan vara bra att tänka på, för den som t.ex. kommer till fots eller på cykel – se till att ha med dig mat som du kan tillaga. Detta var även det dyraste vandrarhemmet vi bodde på. Kommer troligen inte att återvända. Dock är det säkerligen bättre och trevligare när corona är över. Dessutom hade vi otur med vädret, vilket gjorde att vi inte kunde sitta ute i den fina trädgården på baksidan. Det hade nog varit härligt! Det var gulligt med alla tåg-skyltar som fanns här och var. (Om du varit där så vet du vad jag talar om).”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Extremt lyhört

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Extremt lyhört, våra väggar och sängar vibrerade av snarkande granne. Varje gång någon gick förbi vårt rum vilket låg precis påväg mot trapporna så lät det extremt mycket. På något vis lät det mer inuti vårt rum än när man var utanför. Väldigt väldigt lyhört, tycker de borde varnat för detta och/eller erbjudit öronproppar. Gick inte att sova alls här. 1100 kr natten var dyrt och inte värt. Fina omgivningar dock och bra läge.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Det var väldigt tråkigt att höra att er nattsömn blev lidande. Bra att ni även berättade det för oss på plats. Vi ska försöka göra något åt det knarrande golvet på ovanvåningen. Men tro det eller ej, så är det inte så många som upplever det som ni, varpå vi inte känner att vi behöver erbjuda öronproppar. Väggarna har fyra lager gips och dörrarna är både brandsäkra och ljudisolerade 30db. När det gäller priset 1.100:- måste nämnas att det är med frukost och sängkläder. Bra i alla fall att ni tyckte om läget och omgivningen.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“För rum 15 som vi hade betalar man 1000 kr/natt. Det är ett väldigt litet rum utan handfat och dusch. Då är detta pris för högt för rummet, man kan få hotellrum med hög standar för samma kostnad. För övrigt en trevlig vistelse på vandrarhemmet och fin natur intill.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Va skönt att ni hade det bra hos oss! Det 2-bäddsrum ni bodde i kostar 760:-/natt. Ni har säkert betalt till för frukostbuffé och lakan för att komma upp i 1.000:-.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Backåkra är ett enkelt och trevligt vandrarhem med vackra omgivningar. God och riklig frukost serveras. Det finns gott om möjligheter att laga egen mat. Jag återvänder gärna.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Tack för dessa värmande ord! Hjärtligt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och bekvämt

Rekommenderad av Emmy, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Läget för Backåkra är otroligt vackert. Innergården där en kan äta och sitta i solen är jättefin! Det går att promenera till Dag Hammarskjölds gård genom vacker natur. Vi bodde i annexet i rum med 2 enkelsängar. Sov bra. Toaletterna ligger i ena änden av huset såndet blev inga störande ljud från dem. Toppen städning och välutrustat kök.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Visst är vår trädgård fin och mysig! Skönt att höra att ni trivdes här!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ombonat och mysigt

Rekommenderad av Filippa, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Bra frukost och trevliga rum. Tips är att sätta upp rullgardiner. Mysig trädgård och bra läge!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Frukosten och trädgården är vi extra är vi ganska stolta över. Bra tips med rullgardiner! Vi har redan börjat montera sådana i vissa rum där det är möjligt. Hoppas vi ses igen!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

-

Rekommenderad av -, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“-”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En underbar pärla, så mysigt ställe

Rekommenderad av Familjen Klasson, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Helt fantastiskt mysig trädgård, många sittmöbler överallt .Trivsam samvaro med andra boende. Många tog möjligheten att läsa och värma sig med de sköna filtarna som fanns tillgängliga.Bordtennis och möjlighet för frisbee för de unga. Vi hyrde även cyklar från vandrarhemmet och tog en ca 3-4km tur till Sandhammaren helt i närheten .Frukostbuffén smakade så gott med hembakat bröd och fint pålägg. Bra ordning i coronatider med ordnat kösystem ,handsprit och buffé tider med trevlig betjäning i köket. Bra med platser att äta på både inomhus vid regn och utomhus i trädgården vid sol. Bekväma rum i lagom storlek. Fräscha badrum. En supertrevlig vistelse -kommer gärna tillbaka .”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Dessa är ord som är mumma för våra själar. Vi tycker ni beskriver precis det vi med allt vårt arbete försöker skapa här. Härligt att ni ser detta! Skönt att ni uppskattade vårt corona-arbete också. Detta har tillsammans med alla gäster fungerat utmärkt i sommar. Vi ses!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge och boende på Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Bra läge i Backåkra och närhet till hav och vandring. Mysig innergård med många olika trädgårdsgrupper. Återvänder gärna hit igen”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Ser fram emot ert nästa besök!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.