STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (120 av 130 rekommenderar) (49 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(120 av 130rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 59)

Härligt boende med mysig trädgård

Rekommenderad av strandros, Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Vi var en stor grupp, både barn o vuxna trivdes. Köket var sååå fint, stort o högt i tak. Trädgården mysig med bra sittplatser, sköna sängar o rent o fint. Dessutom finurliga skyltar överallt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Backåkra - ett litet paradis!

Rekommenderad av Jakob , Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Ännu en underbar vecka på vårt älskade Backåkra! Denna gång var naturligtvis annorlunda pga coronan men det fina värdparet har verkligen ansträngt sig för att corona-säkra vandrarhemmet! De har tryckt upp broschyrer med information om rekommendationer, som hur man ska tänka kring matlagning i de gemensamma köken, vid incheckning, vid frukostbuffén. Värden har t o m byggt ett tak över ingången till den härliga frukosten (som rekommenderas!)! Lägg där till alla roliga, vackra små detaljer, som skyltar, konst, blomarrangemang! Underbart väder hade vi också! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt boende mad vacker trädgård

Rekommenderad av Strandros, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi sov på boendet 2 nätter i juni, vi var en stor grupp och både vuxna o barn trivdes. Trädgården var härlig att sitta i och bra med bord o en sittdelen med tak. Köket vill jag ha hemma, det var superstor o högt i tak o välutrustat. Rummen stora o bra med ett borf (5-bäddsrummet). Sköna sängar o allt var rent o fräscht. Dessutom roliga o finurliga skyltar överallt! Nära jättevacker strand o Backåkra kullar mittemot.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

relax

Rekommenderad av bajen, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“fantastisk personal och gästerna jätte trevliga men barnfamiljerna bör nog lära ungarna lite vett inklusive föräldrarna. men vi kommer tbax”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 02 jul 2020)
Tack för dessa fina ord! Då ses vi nästa sommar! Uppfostringsfrågan ligger utanför vårt ansvarsområde.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin trädgård men lite avskilt

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Backåkra vandrarhem ligger lite utanför Lödderup strand (ca 2km att gå) och hade en väldigt fin trädgård och mysigt intryck. Rummet var ganska stort men med viss barack-känsla. Det fanns inte enskilda duschar, utan duschen låg inne på damernas toalett, men man kunde dra för ett skynke. Frukosten var god men inte så speciell.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 02 jul 2020)
Bra att ni trivdes trots barackkänslan. Visst har vi en härlig trädgård. Det finns två duschar i Paviljongen, som vi kallar den. Det finns duschdraperi till duscharna plus ett extra draperi att skärma av med utanför duscharna. Kanske missade du dessa. Hoppas du vill återvända!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toa & städ hygien

Rekommenderad av Fialotta, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Toasits damer övervåning. Borde bytas. Handsprit borde finnas på övervåningen, tvålhållare ohygienisk i Corona tider.städmaterial under all kritik borde finnas mer wettex dammtrasor( nu fanns detbaraför en omgång på övervåning- ej ok- borde finnnas skurmedel hinkar- skura golv. Dammsugare borde bytas ut övervåning.anser att wifi borde finnas f”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Tack för tipsen! Ska ta en titt på toasitsen. Tvåldispenser är enligt Folkhälsomyndigheten helt i sin ordning eftersom man tvättar sina händer noga efter att man tagit tvål.Vi har valt att inte låta våra gäster skura golven eftersom vi har trägolv och alla är inte vana vid detta. Vi torkar golven dagligen. Ska kolla dammsugaren på ovanvåningen. Hoppas att ni upplevde något som var bra här ändå och att ni i övrigt var nöjda med er vistelse.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det fanns bara en dusch för kvinnor till...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Det fanns bara en dusch för kvinnor till hela annexet där jag bodde så jag fick vänta i kö ganska länge innan jag fick duscha på kvällen, något för boendet att tänka på. Annars väldigt trevligt ställe och god frukost!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Härligt att ni var nöjda med er vistelse här! Vi beklagar att du behövde vänta på att duscha. Oftast är det inga problem, men ibland vill många dusch på exakt samma tid.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skyltar

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Jättetrevliga människor, trevligt! Men man kanske ska skylta längs Österlensleden att STF:s vandrarhem är nära och vart man ska vika av. Lite som de gjort i Brantevik. Vi hittade till slut vandrarhemmet men det var nära att vi hade gått vidare längs leden. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Va glada vi blir av att du var nöjd med oss och din vistelse här. Vi ska faktiskt försöka få upp en skylt vid leden om Länsstyrelsen ger oss tillstånd. Bra tips!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent, lugnt och trivsamt. God frukost. T...

Rekommenderad av Jon, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Rent, lugnt och trivsamt. God frukost. Trevligt bemötande.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (ons 01 jul 2020)
Tack och välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Covid 19

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Upplysning bör ske mycket noggrant om hänsynstagande i kök och andra allmänna utrymmen med tanke på Covid 19 och att hålla ett avstånd till andra personer. Ingen affischering om detta i köket och ingen av gästerna tog hänsyn. Det stod i en broschyr vid incheckning att max 2 personer i köket samtidigt men alla läser inte denna broschyr. Folk stod och pratade i köket och trängde sig in och skulle ta porslin och komma till kylskåpet utan någon hänsyn. Hade man tryckt på detta vid incheckning och även affischerat så är jag säker på att fler tagit hänsyn. Upplevelsen är att vandrarhemmet gömmer sig bakom en broschyr och så har de gjort sitt, men mer kan och bör göras. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 26 jun 2020)
Vi beklagar att du kände dig otrygg under din vistelse här på midsommarafton. Som du nämner delar vi vid incheckningen ut en broschyr med de viktigaste förhållningsreglerna under coronatiden. Just på midsommarafton märkte vi också att det stundtals var för mycket folk i köken då alla ville ordna mat samtidigt. Vi bad vi flertalet tillfällen våra gäster i köken att glesa ut sig, men kan tyvärr inte hela tiden vara närvarande och styra upp det utan förlitar oss på att ni gäster pratar med varandra och tar hänsyn till varandra. Att vi gömmer oss bakom en broschyr är ett orättvist påstående. Vi har gjort mycket mer än en broschyr för att försöka undvika trängsel och få det att kännas tryggt; vi har glesat ut med bord i köken, vi har handsprit överallt, vi samtalar med våra gäster, vi undviker trängsel vid incheckning och frukostbuffé, vi har diskbänkar i trädgården där man kan diska och förbereda matlagning, gott om grillar m.m. Det är ett bra tips från dig att sätta upp affischer, det ska vi också göra.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.