STF Ljungdalen Vandrarhem

Adress: Ljungdalen 805, 84035 Ljungdalen  visa karta
Område: Härjedalen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (95 av 102 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(95 av 102rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Mycket trevligt och personligt bemötande...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Mycket trevligt och personligt bemötande av värden Eva!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eva är fantastisk

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige lör 21 mar 2020)
“Det är alltid kliniskt rent t o m i hundrummen som jag hyr. Eva är så serviceminded och sliter för att fixa i lite nedgångna byggnader. Härligt med tillgång till bastu efter en dag på fjället! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbetalnig

Ej rekommenderad av Fred Aldenlid, Sverige (Sverige ons 18 mar 2020)
“Är så jävla dåligt att man måste förboka för att få ett bättre pris . Dom flesta STF stugor även på fjället har ju kontakt med omvärlden och tar kort. För det har alltid sagt att ni vill ha bort kontanter på fjället och där av att man ska förboka . Och som med många vet man ju inte hur vädret är och om man måste avbryta fjällturen och då har man ingen möjlighet att få tillbaka inbetalda nätter . Vi pratar mycket om detta i stugorna och ni måste göra nåt smartare sett. Att man kan få medlemspriser om man betalar med kort eller att man kan få ha kvar inbetalda outnyttjade nätter till ett annat år , behöver ju inte gälla för evigt utan kanske max två år. Ni måste lyssna på oss medlemmar då vi också är med i sekten STF. Jag hade betalt för flera nätter men prognosen ändrades så vi fick åka hem flera dagar tidigare och blev blåsta på nån tusenlapp. är så det känns. Blir det inge ändring med eran förbokning så kommer jag inte vara medlem länge till och många med mig / Fred A”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Alltid härligt att återvända till Ljungdalen!

Rekommenderad av Kajsa Hagberg, Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Vi har haft en härlig sportlovsvecka 2020 i Ljungdalen! Hade mail- och telefonkontakt med vandrarhemsvärden Eva innan eftersom det är ett tag sen vi var här på alla sportlov. Åtta personer från 7 till 77år bodde bra på STF:s vandrarhem! Två av oss kom med skidor och största delen av packningen i bil, resterande 6 personer åkte tåg + buss. Vi gick på tur till Dunsjöravinen och Helags och åkte i de preparerade spåren vid Torkilsstöten och elljusspåret vid Dunsjöliften och förstås slalom/snowboard i de fina backarna vid Dunsjöliften. Dessutom var det soligt hela veckan, massor av snö, lagom kallt och gnistrande vackert! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välkomnande bild vid ingången

Rekommenderad av Tjoassan, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Ett glatt och vänligt bemötande vid ankomst. Vi var väntade med ett meddelande på vacker fjällbild vilket kändes förväntansfullt inför en fjällvandring. Öppenhet och hjälpsamhet känns bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo på Vandrarhem.

Rekommenderad av EM, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Tillval Frukost mycket bra. Gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum fungerade i stort sett bra. STF bör laga, byta kranar med besvärande läckage. Både i kök och inom dusch och toalettdelen. Toalettstolar läckage med besvärande vatten på golvet. Gardiner i rummen bör monteras. Klädhängare eller vägghängare saknades i rummen. /Mvh”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

boende Ljungdalen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Bra rum, förutom knarrande sängar, 1 toa bra den andra utan spolningsfunktion, dusch inget fall mot brunnen blött i hela toan. bra bemötande frukost helt ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjärt boende

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Mycket trevligt och lugnt vandrarhem med nyrenoverade fräscha rum med fantastisk altan ut mot grönskan. Ligger centralt i Ljungdalen med gångavstånd till affär. Rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Information

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“När vi komm till Ljungdalen så var det låst och ingen fungerande information om hur vi skulle komma in. Bland alla nyare och gamla papper i brevlådan utanför dörren fanns icke fungerande eller dåligt fungerande telefonnummer att ringa som ingen svarade på.... Tydligen skulle det efter bokningen gått ut ett mail med dörrkod mm...men det hade vi inte fått.. //Lennart”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt och ombonat. Fint med al...

Rekommenderad av Birgitta Lundberg, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Mycket trevligt och ombonat. Fint med altan utanför rummet! Allmänna utrymmen fräscht och mycket information som man kunde läsa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.