STF Ljungdalen Vandrarhem

Adress: Ljungdalen 805, 84035 Ljungdalen  visa karta
Område: Härjedalen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (145 av 152 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(145 av 152rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Välkomnande bild vid ingången

Rekommenderad av Tjoassan, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Ett glatt och vänligt bemötande vid ankomst. Vi var väntade med ett meddelande på vacker fjällbild vilket kändes förväntansfullt inför en fjällvandring. Öppenhet och hjälpsamhet känns bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo på Vandrarhem.

Rekommenderad av EM, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Tillval Frukost mycket bra. Gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum fungerade i stort sett bra. STF bör laga, byta kranar med besvärande läckage. Både i kök och inom dusch och toalettdelen. Toalettstolar läckage med besvärande vatten på golvet. Gardiner i rummen bör monteras. Klädhängare eller vägghängare saknades i rummen. /Mvh”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

boende Ljungdalen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Bra rum, förutom knarrande sängar, 1 toa bra den andra utan spolningsfunktion, dusch inget fall mot brunnen blött i hela toan. bra bemötande frukost helt ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjärt boende

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Mycket trevligt och lugnt vandrarhem med nyrenoverade fräscha rum med fantastisk altan ut mot grönskan. Ligger centralt i Ljungdalen med gångavstånd till affär. Rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Information

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“När vi komm till Ljungdalen så var det låst och ingen fungerande information om hur vi skulle komma in. Bland alla nyare och gamla papper i brevlådan utanför dörren fanns icke fungerande eller dåligt fungerande telefonnummer att ringa som ingen svarade på.... Tydligen skulle det efter bokningen gått ut ett mail med dörrkod mm...men det hade vi inte fått.. //Lennart”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt och ombonat. Fint med al...

Rekommenderad av Birgitta Lundberg, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Mycket trevligt och ombonat. Fint med altan utanför rummet! Allmänna utrymmen fräscht och mycket information som man kunde läsa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STS Ljungdalen. Världsklass

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Som det ska vara ! Trevligt, mysigt, enkelt , ordning & reda ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utgångspunkt för vandring

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Nybyggda rum med fin altan. Badrum och gemensamhetsutrymmen dock slitna. Ordinär frukost i annan byggnad. Ljungdalen bra utgångspunkt för vandring till Helags och närliggande fjäll.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyhört men bra

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Fina tvåbäddsrum, nybyggt men tyvärr har de satt in vanliga innerdörrar utan tröskel eller tätningslist vilket gör det otroligt lyhört och det låter om dörrarna varje gång någon öppnar en annan dörr i huset. Medtag öronproppar. I övrigt bra boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt alternativ

Rekommenderad av Hoppades på lite bättre, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Boendet på STF Vandrarhem var bra. Det var nya rum och bra kvalitet på rummen. Tyvärr var köket och toaletterna inte helt fräscha. Det var otillräcklig ventilation på toaletterna vilket gjorde att det var kondens som rann ner från toalettstolarna och bildade pölar under dem. Kylskåpet hade en magnet list som var lös vilket gjorde att många hade svårt att stänga det. Det var också ej tömda sophinkar i köket när vi kom vilket gjorde att det luktade sopor i hela köket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.