STF Karlshamn Vandrarhem

Adress: Surbrunnsvägen 1 C, 37439 Karlshamn
Område: Blekinge (Stadsmiljö, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 48 av 49 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(48 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Dammigt på rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Någon borde kollat rummet innan. Trevligt ställe annars.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Jag har bott på många vandrarhem och de flesta har varit bra men Karlshamns var det bästa hitintills.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Semester -21

Rekommenderad av PelleG, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mycket trevligt och fräscht centralt boende i egen lägenhet! Bra frukostbuffé. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett vandrarhem jsg gärna återvänder till

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige ons 21 jul 2021)
“STF Vandrarhem i Karlshamn är ett mycket bra vandrarhem. Centralt läge i stan. Bra parkeringsmöjligheter. Mycket bra standard. Trevlig personal. Ett vandrarhem jag gärna återvänder till när jag vägarna förbi.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt bemötande, omsorgsfullt.

Rekommenderad av Dina, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Trevligt bemötande, omsorgsfullt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Har bott här vid flera tillfällen och va...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 jul 2021)
“Har bott här vid flera tillfällen och varit nöjd. I det gemensamma köket var det dåligt diskat och diskbänk och spisar smutsiga. Sänglamporna i rummet var man tvungen att dra ur kontakten för att släcka och brandvarnaren hängde på trekvart.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rymligt rum med bra sängar. Gott om förv...

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige tor 29 okt 2020)
“Rymligt rum med bra sängar. Gott om förvaringsmöjligheter. Fanns ett pentry med kylskåp i rummet men tyvärr inget porslin eller vattenkokare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Välskött vandrarhem med centralt läge

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Ett vandrarhem som inte försöker vara hotell utan ett rejält och funktionellt vandrarhem utan krusiduller. Enkel och snyggt upplagd frukostbuffe (ett litet minus för kaffemaskinen),handsprit och engångshandskar precis där man behövde dem. Föredömligt utrustat städrum. Allt mycket prisvärt. Vi kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint vandrarhem nära tågstationen.

Rekommenderad av Eva i Sundsvall, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Gångavstånd till centrala Karlshamn. Rent och fräscht rum och ett stort gästkök. Hjälpsam personal. Hade dock problem med den elektroniska nyckeln flera gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra, prisvärt och bekvämt

Rekommenderad av Patrik , Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Perfekt service med trevlig personal! Ska man bo billigt och uppleva staden Karlshamn känns detta Boende helt fantastiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.