STF Gnosjö Vandrarhem

Adress: Fritidsvägen 6, 335 32 Gnosjö  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (47 av 49 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(47 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Föredömligt!

Rekommenderad av Zanziluel, Sverige (Sverige tis 21 jan 2020)
“Bokade ett rum till mig och dottern och det var väldigt smidigt med att boka on-line, få kod till nyckelbox och ta sig in på vandrarhemmet även om vi kom sent på kvällen. Rummet var rent och fräscht. Likaså toaletter och kök. Sängarna var inte de skönaste men täcke och kudde var det. Köket var bra utrustat och det var gott om plats. Dottern (14 år) ansåg att hon ville komma tillbaka med sitt lag och ha träningsläger. Vilket läge och vilka möjligheter att röra på sig i naturen runt vandrarhemmet. Tack! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gnosjö

Rekommenderad av Astrid, Sverige (Sverige mån 30 dec 2019)
“trots att det var stängt hade man fixat nyckel till rummet i ett kodlåst fack utanför ingången. Mycket bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenboende

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 15 dec 2019)
“Gott om dusch och och toaletter, rent o snyggt. Kan gott jämföras med ett hotell bortsett från sängstandard, men helt ok.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

FÖr lite varmvatten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 okt 2019)
“Varmvattnet tog slut så vi som kom vid 18 tiden fick duscha kallt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gillade även aktiviteter i samband med.....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Gillade även aktiviteter i samband med.. och omkring boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Tack för en riktigt god och prisvärd frukost, en bra start på dagen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet i Gnosjö är toppen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Härligt stort kök och allrum. Rent och fräscht överallt och även rummen var bra med små uteplatser. Har en otroligt fin natur runtomkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fint och fräscht vandrarhem med g...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Mycket fint och fräscht vandrarhem med gott om plats och trevligt läge! Kan varmt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Gnosjö för första gången

Rekommenderad av Anngan, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Vandrarhemmet är rymligt, rent, hade bra gemensamhetsutrymmen och har ett välutrustat kök. Ett stort plus var att ett besök i simhallen ingick och att alla rum har en liten uteplats. Något vi saknade var kärl för källsortering i köket. Frukosten åt vi i simhallen intill och den var bra, men skulle kunna göras ännu bättre med fler sorters bröd och någon frukt. Personalen var trevlig och hjälpsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Norrlandsfamiljen, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Jag har bott här i två år på raken nu i samband med vår årliga tripp till High Chaparall och är mycket nöjd. Stora rum med tillhörande uteplats, fräscht kök med allt man behöver, stora grönytor för barnen att springa på och nära till affär och nöjen! Jag rekommenderar detta ställe varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.