STF Gnosjö Vandrarhem

Adress: Fritidsvägen 6, 335 32 Gnosjö  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (49 av 51 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(49 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Gillade även aktiviteter i samband med.....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Gillade även aktiviteter i samband med.. och omkring boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Tack för en riktigt god och prisvärd frukost, en bra start på dagen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet i Gnosjö är toppen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Härligt stort kök och allrum. Rent och fräscht överallt och även rummen var bra med små uteplatser. Har en otroligt fin natur runtomkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fint och fräscht vandrarhem med g...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Mycket fint och fräscht vandrarhem med gott om plats och trevligt läge! Kan varmt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Gnosjö för första gången

Rekommenderad av Anngan, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Vandrarhemmet är rymligt, rent, hade bra gemensamhetsutrymmen och har ett välutrustat kök. Ett stort plus var att ett besök i simhallen ingick och att alla rum har en liten uteplats. Något vi saknade var kärl för källsortering i köket. Frukosten åt vi i simhallen intill och den var bra, men skulle kunna göras ännu bättre med fler sorters bröd och någon frukt. Personalen var trevlig och hjälpsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Norrlandsfamiljen, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Jag har bott här i två år på raken nu i samband med vår årliga tripp till High Chaparall och är mycket nöjd. Stora rum med tillhörande uteplats, fräscht kök med allt man behöver, stora grönytor för barnen att springa på och nära till affär och nöjen! Jag rekommenderar detta ställe varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

På besök i juli 2019

Rekommenderad av Tove, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vi besökte high Chaparall på väg ner till Skåne och stannade 2 nätter. Mycket fint och fräscht vandrarhem. Omgivningarna är fantastiska och en fotbollsplan utanför huset var perfekt för våra barn! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

oväsen

Ej rekommenderad av irene thor, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Vi kom dit runt 15.00 och då var det ett danskt gäng med ca 10 -12 åriga flickor och sen lite äldre pojkar. dom hade ledare med sig, men det var ett otroligt stojande och springande i korridorer och utanför vår uteplats i flera timmar. Jag ringde till tölletorpshallen och där var en kvinna som jag prata med och jag förklarade att det var ett väldigt oväsen. Jag sa att jag hoppades det var lungt till kl 22.00 då det är vanligt att det skall vara tyst då. Hon skulle prata med ledarna. Det blev tyst vid ca 23.30. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag har varit på flera vandrarhem och där har det varit personal som ser till att det är lungt och fint. Här fanns ingen........underligt för att vara ett STF.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Aktiv fritid.

Rekommenderad av Kaipa, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Ett ypperligt boende med bra service i ett område nära till mycket bra frilufsanläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gnosjö vandrrhem; Lugn och stillsam plats i direkt anslutning till fritidsområde

Rekommenderad av Vildas Husse, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Nybyggt vandrarhem med fina lokaler. Lagom stort rum (Nr 12) där jag och min katt trivdes alldeles utmärkt. Liten altan att sitta och mysa på ökar helhetsintrycket. Mycket prisvärt då jag hade egna sängkläder med mej. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället