STF Storliens Fjällgård

Adress: Vackerlidsvägen 9, 830 19 Storlien  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 86% (64 av 74 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(64 av 74rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

En möjlig pärla i skymundan

Rekommenderad av Rum # 2, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Ett fint STF-boende i skymundan. Svårt att ta sig till utan egen bil (vilket vi inte hade). Väldigt fint bemötta av värdinnan Linnea som såg till att vi fick middag utanför tiden för matsalen (då det inte fanns kommunikation som passade till tiderna i matsalen kom vi 1 timme sent). Låg beläggning de dagarna vi var där och fullt på andra ställen. Rent. Vällagad och god mat. Frukost OK. Lunchpaket till vandring också helt OK.. Minus blir det att vandringslederna närmast var slitna/undermåliga vilket är tråkigt då det finns en möjlighet att vandra till Blåhammaren som dagsvandring, men det är ju inte boendets fel. Men boendet skulle vinna väldigt mycket på om dom promotade den delen av vandringen som alternativ till den kända triangeln som det är högt tryck på. Det bar blött i markerna och hade behövt impregnera om kängorna men det fanns inte att köpa i den lilla kiosken, det var det enda vi saknade. Bra torkrum gjorde att skorna ändå hann torka upp mellan vandringsdagarna. Mycket prisvärt boende!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som förväntat. Spartanskt. Maten var god...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Som förväntat. Spartanskt. Maten var god. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och fjällnära vandrarhem

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige mån 06 apr 2020)
“Storliens Fjällgård är ett vandrarhem med enkel och trevlig standard. Personligt och roligt inredda gemensamma utrymmen som "Matvrån" vardagsrum med TV, bokhyllor och bord för spel eller arbete, mysig bar och "sal för t ex yoga, meditation, gymnastik eller bordtennis. Personalen var otroligt serviceminded och trevliga, Tina som driver vandrarhemmet likaså! Skidspår rakt utanför husknuten, vacker skog och nära upp till kalfjället. Vackra fjäll att skåda! Hur kommer vi gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och billigt

Rekommenderad av Lena&Mats, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Man får det man betalar för. Bra med skidspår och leder utanför. Nära till Storulvån med bil Några andra gäster kom med tåg från Stockholm Åkte skidor till Blåhammar 16 km Lena”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Massor av snö!

Rekommenderad av Långben, Sverige (Sverige lör 21 mar 2020)
“Trevlig och omtänksam personal. God mat och prydligt rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Bra boende, enkelt rum med högt i tak oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 mar 2020)
“Bra boende, enkelt rum med högt i tak och bra säng. Trevliga gemensamhetsutrymmen och jättegod mat och frukost! Enda negativa var att endast en dusch var i bruk i huvudbyggnaden under vår vistelse, i samma rum som bastun och utan möjlighet att låsa om sig men där man kunde hänga en "upptaget-skylt" på dörren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Storliens Fjällgård

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige tor 12 mar 2020)
“Trevligt och mysigt boende med underbar utsikt mot fjällen som vi väldigt gärna åker tillbaka till! Personalen hade fullt upp pga brist på personal, vilket tyvärr gjorde att man som gäst kände av stressen och kände sig i vägen när man önskade beställa mat eller dryck. Dock alltid trevligt bemötande. Maten var god (hade gärna sett fler vegetariska alternativ?) och jättefint utbud av dryck. Självhushållningsköket var lite slitet men fullt dugligt. Där finns lite sällskapsspel, liten men skön bastu, innetofflar att låna och litet utbud av t.ex schampo, tvål, kartor i receptionen. Obs! Det finns bara en endaste taxi i Storlien som var helt otillgänglig under hela vår vistelse i Storlien. Så om ni planerar att ta tåget upp så ta kontakt m ägaren till boendet och planera för hur ni ska göra för att komma fram. Tips! Närmsta ICA/vanlig mataffär är närmare 3km bort, så se till att handla innan ankomst till boendet. Den affär som finns precis i närheten är ett sorts orientaliskt/Mellanöstern storköpsaffär. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra och prisvärt men konstig lukt och icke färdigrenoverade duschar

Ej rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige sön 08 mar 2020)
“Bra och prisvärt men konstig lukt och icke färdigrenoverade duschar i östra korridoren i våning 1 och 2. Önskvärt att det skulle finnas mer skåpplats och kylskåpsplats för matvaror.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick ingen info innan om att det varit v...

Ej rekommenderad av T, Sverige (Sverige mån 10 feb 2020)
“Fick ingen info innan om att det varit vattenskada och att duscharna i korridoren inte var i bruk. Fanns bara en dusch i huset som funkade och denna hade inget lås. Det luktade även mögel i korridoren, vi försökte få nytt rum i annan korridor men hade då behövt betala mellanskillnaden. Servicen var väldigt upp och ner olika dagar, var dåligt med information. På plussidan var rummen fina och köken bra utrustade. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Slitet men trivsamt och trevligt

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige tor 09 jan 2020)
“Slitet men trivsamt och trevligt med genuint trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.