STF Storliens Fjällgård

Adress: Vackerlidsvägen 9, 830 19 Storlien
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 37 av 44 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(37 av 44rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Familjerecention

Rekommenderad av Rogge, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Helt ok m hänsyn t omständigheterna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällnära boende med god service

Rekommenderad av Malin med familj, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Att bara få glida in till dukat bord och avnjuta middag med storslagen utsikt, det är mycket värt efter en dag på fjället med två små barn. Att det dessutom finns utrymme för lek, dels på den stora altanen och i eget lekrum, är ett stort plus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sommarvandring

Rekommenderad av Gunborg Mattsson, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Fick flera fina förslag på dagsturer av värdinnan på vandrarhemmet! Fantastiskt god och rikligt med mat, morgon, matpaket o kväll. Hade gärna köpt ett matpaket till första dagens vandring när vi kom med nattåget. Fick skjuts av värdinnan både till o från tåget, mycket generöst. Kunde finnas några cyklar för lån eftersom det är några km till affär. Fantastisk vandring i olika riktningar, borde göras mer reklam för, kanske reportage i Turistidningen så att Jämtlandstriangeln inte överbelastas! Det var bara 15 km till Blåhammaren tex. Mycket nöjd 😄 kommer att återvända med Fjälltåget i vinter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsel och trevnad

Rekommenderad av Boel, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“På denna plats fick jag njuta av öring och efterrätt trots att jag inte hade kommit ihåg att boka pch kunde sedan gå ut i myrmarken direkt. Torkrummet, duschen och alla utrymmen var rena, sängen i gott skick liksom bemötandet; vänligt och tydligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt och bra boende. Kanske lite hår...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Prisvärt och bra boende. Kanske lite hårda sängar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storvallen Fjellgård

Rekommenderad av Olof, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Ett lungt och fint ställe”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjälltur

Rekommenderad av 54:an, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Fjällgårdens gemensamma kök på plan 1 borde genomgå en total renovering och städning. Frukostbuffén var bra. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väl värt ett besök!

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Vi bokade "Torpet" och hade plats för två vuxna, tre barn och en hund. Perfekt för oss. Enkelt och prisvärt. Fint med längdspår i direkt anslutning till boendet. Kort bilresa till backarna och längdspåren i Storlien. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omtänksam värd

Rekommenderad av BoB, Sverige (Sverige tor 04 feb 2021)
“Vi blev glada för den omtänksamhet som vår värd ägnade oss. Vi blev uppringda i förväg och fick detaljerad information om förhållanden i området då stationen just öppnat för säsongen. Vår värd såg även till att skidspåren var preparerade i anslutning till stationen. Vi är så tacksamma!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Som vanligt när man bor här.

Rekommenderad av P-O, Sverige (Sverige fre 23 okt 2020)
“Högklassigt bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.