STF Storliens Fjällgård

Adress: Vackerlidsvägen 9, 830 19 Storlien  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 87% (65 av 75 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(65 av 75rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Tycker om detta boende, mysigt och fint,...

Rekommenderad av CHE , Sverige (Sverige tor 03 okt 2019)
“Tycker om detta boende, mysigt och fint, nära ut till trevlig natur, sommar som vinter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig fjällgård i Storlien

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Jättebra och trevlig fjällgård . God mat och bra service. Nära till vandring”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storlien

Rekommenderad av Veronica , Nederländerna (Nederländerna sön 08 sep 2019)
“Jättefint bemötande. Bodde i annexet. Var gammalt och nerganget så stor skillnad jämfört med andra srf boenden. En uppdatering skulle inte vara fel! Mycket fin frukost och annars var det ett toppenställe! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duschen på vårt våningsplan var under re...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Duschen på vårt våningsplan var under renovering och vi blev hänvisade till duschen i anslutning till bastun, ett utrymme som inte gick att låsa. Dessutom var avloppet dåligt och även duscharna. Förutom dessa obekvämligheter så trivs vi bra och man får ett trevligt bemötande. Mysigt om än lite slitet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Två dagar i augusti

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Väldigt fin anläggning med mysiga allmänna utrymmen. Vi hade ett dubbelrum med utsikt över fjället och handfat på rummet. Det lilla gemensamma köket var välutrustat. Frukosten var fantastisk med väldigt mycket att välja på och underbart gott bröd! Personalen var mycket trevlig och serviceminded. vi kunde boka en extra natt utan problem. Det låg en lugn och harmonisk stämning över hela anläggningen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina dagar

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Jättetrevligt ställe med vackra omgivningar. Vi höll självhushåll och pentryt var fräsch och välstädat. Gjorde dagsturer och fick alltid bra tips av värden. Mysigt att sitta i bodegan efter en dag ute och njuta av utsikten och ett glas vin. Kommer gärna igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great service and hospitality in a wonde...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 07 jul 2019)
“Great service and hospitality in a wonderful setting. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig och hjälpsam personal!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Omhändertagande personal, mysig Bodega och vacker fjällmiljö.

Rekommenderad av Per Nordquist, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Personalen var mycket trevlig, tillmötesgående och omhändertagande. När jag hade problem så hjälpte de till att lösa dem. Fjällgården har fina trevliga rum, med utsikt över fjällen och egna handfat. Ett stort extra plus är Fjällgårdens mysiga Bodega (pub) med en mycket varm och inbjudande inredning, med fårskinns fällar, levande ljus mm I Bodegan kan man beställa både mindre rätter och dryck. Fjällgården har också ett stort fint trädäck i sydläge med utsikt över fjällvärlden. Finns pingisbord vilket ofta uppskattas av ungdomar. Fjällgården är ett pensionat/vandrarhem som jag varmt kan rekommendera och som jag kommer att återvända till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

WC/dusch

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 mar 2019)
“Anledningen till betyget där är pga vattenskada, så det är säkert bättre annars. Det blev fel på nåt elektriskt som gjorde att vi inte hade lyse på toaletterna i korridoren, vi hade pannlampa med oss, men det var såklart ett minus. Men även det är ju ur världen då elen funkar 😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews