STF Lugnåsberget Ekohotell

Adress: Lugnås Sofielund 1, 542 94 Mariestad  Visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (68 av 70 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(68 av 70rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 21)

Städning

Rekommenderad av Vän av vandrarhem, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Hej ! Man förväntades att städa rummet trots att man har betalt 200:- för städning.”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tor 16 jul 2020)
Tack för att du gör oss uppmärksamma på att vara tydliga vid incheckning. Städning ingår i alla våra rum och vi förväntar oss inte att man som gäst skall städa själv. Vi ber om ursäkt om vi orsakat detta missförstånd.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ekologiskt och naturnära

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige ons 09 okt 2019)
“Trevligt och genomtänkt ekologiskt boende ute på landet. Bra mat men var beredd på att laga den själv. ”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Tack för att du gillade vår ekologiska inriktning. Vi utvecklar hela tiden våra middagskorgar men något moment av egen tillagning finns fortfarande.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lantligt, mysig miljö,rogivande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Alltid lika bra på Lugnåsberget. Jättefint läge och trevlig värd. Tydlig info och massor med utflyktstips. Värt en omväg”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Tack för de fina orden!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hotellfrukost?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Bra tanke att var och en tar frukost när man vill. Med fanns hembakat bröd som måste värmas i.micro för att kunna ätas. Smaklöst liksom osten. Söta små burkar med sött innehåll. Inte en grönsak eller frukt i sikte. En av de sämre vandrarhemsfrukostar vi ätit. Matlagningskök alldeles för trångt för flera gäster att vara i samtidigt. Värdparet trevliga och generösa med goda vinbär.”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Trevligt att ni uppskattade möjligheten att äta sin frukost när man vill. Alla råvaror i frukostkorgen är hemlagade, närproducerade och ekologiska. Det var ju tråkigt att ni inte uppskattade smakerna. I våra fina gästkök kan man ju att också laga sin egen frukost så får man den precis som man vill ha den.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vandrarhemmet är mycket fint beläget i h...

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vandrarhemmet är mycket fint beläget i härliga omgivningar. Det finns fina möjligheter till intressanta kultur- och naturupplevelser, något som vi har utnyttjat. Vi tycker mycket konceptet att använda ekologiska och närproducerade produkter och att utnyttja allt, t.ex. mat. Och vi bodde bekvämt. ”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Tack för det fina omdömet!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt i lugn miljö

Rekommenderad av hasse, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Avstressad och välkomnande miljö med bra standard, sköna sängar. Bra information om aktiviteter och möjligheter i närområdet.”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Trevligt att höra att du trivdes med lugnet hos oss. Vi gör vårt bästa för att informera och ge tips om våra omgivningar och de aktiviteter som finns här och då blir man ju glad att det märks och uppskattas.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt o lantligt

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem på landet ned korna råmande i hagen intill och syrsorna på kvällen. Badsjö i närheten och bara kort körväg till Vänern och olika attraktioner eller städer. Boendet rent och välskött. Enda minus var frukostkorv som inte var värd 100kr per person.”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Kul att ni trivdes hos oss och uppskattade våra omgivningar. Vår frukostkorg med ekologiska och närproducerade ingredienser är mycket uppskattad men man kan givetvis fixa sin egen frukost i något av våra gästkök om man hellre vill det.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Mycket bra med ekologiskt tänk. Rekommenderar gärna till andra .”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Tack! Hållbart och ekologiskt är några av våra ledord😊
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina dagar på Lugnåsberget!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Underbart att få komma till ett vandrarhem som känns så genuint som Lugnåsberget. Här har värdparet inte lämnat något åt slumpen. Allt i boendet och verksamheten känns så genomtänkt. Miljö, natur och trevnad står i fokus! Och maten är en riktig pärla! Omgivningarna har mycket att erbjuda och tips på utflyktsmål finns samlat i små tygväskor med broschyrer och eget skrivet material. Högsta betyg från mig!”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Tack för de fina orden! Vi gillar verkligen vårt lilla berg där man både kan koppla av och vara aktiv några dagar i en miljö en bit ifrån de stora turistströmmarna.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett riktigt toppenställe!

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Vi hade en fantastiskt fin helg på Lugnåsbergets vandrarhem! Vackra omgivningar, betande får och gungor mm för barnen. Jesper och Pia var mycket tillmötesgående och vänliga. Kan verkligen rekommenderas!”
STF Lugnåsberget Ekohotell svarar (tis 26 maj 2020)
Tack! Verkligen kul att höra att ni gillade vårt vandrarhem . Hoppas vi ses igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.