STF Lugnåsberget Vandrarhem

Adress: Lugnås Sofielund 1, 542 94 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (54 av 55 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(54 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Lantligt, mysig miljö,rogivande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Alltid lika bra på Lugnåsberget. Jättefint läge och trevlig värd. Tydlig info och massor med utflyktstips. Värt en omväg”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hotellfrukost?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Bra tanke att var och en tar frukost när man vill. Med fanns hembakat bröd som måste värmas i.micro för att kunna ätas. Smaklöst liksom osten. Söta små burkar med sött innehåll. Inte en grönsak eller frukt i sikte. En av de sämre vandrarhemsfrukostar vi ätit. Matlagningskök alldeles för trångt för flera gäster att vara i samtidigt. Värdparet trevliga och generösa med goda vinbär.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vandrarhemmet är mycket fint beläget i h...

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vandrarhemmet är mycket fint beläget i härliga omgivningar. Det finns fina möjligheter till intressanta kultur- och naturupplevelser, något som vi har utnyttjat. Vi tycker mycket konceptet att använda ekologiska och närproducerade produkter och att utnyttja allt, t.ex. mat. Och vi bodde bekvämt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt i lugn miljö

Rekommenderad av hasse, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Avstressad och välkomnande miljö med bra standard, sköna sängar. Bra information om aktiviteter och möjligheter i närområdet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt o lantligt

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem på landet ned korna råmande i hagen intill och syrsorna på kvällen. Badsjö i närheten och bara kort körväg till Vänern och olika attraktioner eller städer. Boendet rent och välskött. Enda minus var frukostkorv som inte var värd 100kr per person.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Mycket bra med ekologiskt tänk. Rekommenderar gärna till andra .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina dagar på Lugnåsberget!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Underbart att få komma till ett vandrarhem som känns så genuint som Lugnåsberget. Här har värdparet inte lämnat något åt slumpen. Allt i boendet och verksamheten känns så genomtänkt. Miljö, natur och trevnad står i fokus! Och maten är en riktig pärla! Omgivningarna har mycket att erbjuda och tips på utflyktsmål finns samlat i små tygväskor med broschyrer och eget skrivet material. Högsta betyg från mig!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett riktigt toppenställe!

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Vi hade en fantastiskt fin helg på Lugnåsbergets vandrarhem! Vackra omgivningar, betande får och gungor mm för barnen. Jesper och Pia var mycket tillmötesgående och vänliga. Kan verkligen rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt boende för den större familjen

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Mycket bra service, sköna sängar, mysiga rum i 2-rumslägenheten. Vi är mycket nöjda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hållbar turism

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“För oss var det viktigt att resa med koll på hållbarhet och hos Lungåsberget vandrarhem får man en totalt hållbar upplevelsen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället