STF Ritsem

Adress: Ritsem 4, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 83% (52 av 63 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(52 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Ritsem Semester 2020.

Rekommenderad av Ingemar , Manilyn ,Edvin ,Ola , Jean., Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Mycket trevliga dagar . Bra fiske. Underbar natur. Våra värdar var toppen. Underbar utsikt från Boendet. Vi kommer tilbaka :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ritsem en pärla i skanderna

Rekommenderad av Jonas Åkerström, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Kom upp till Ritsem från Gällivare/Malmberget och fick se midnattsolen i sin glans. Gjorde en dags/nattur till Autajaure och fick se fjällsippor och sälg blomma för fullt,samtidigt som solen dippade i väst strax före midnatt bakom Stuor Sievgok fjället. Vädret förblev ljumt och fastän skuggorna föll långa lyckades östanvinden inte kyla ner vandraren, vilket var härligt. Ritsem är en naturlig passage till Padjelanta och hit hoppas jag kunna återvända i framtiden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra, kunnig och servicevänlig personal i...

Rekommenderad av Hh, Sverige (Sverige tor 16 apr 2020)
“Bra, kunnig och servicevänlig personal i ett mycket bra boende och en fantastisk fjällmiljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF Ritsem

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige tis 14 apr 2020)
“Stf Ritsem med sin fina utsikt mot Akka-Pakte,har blivit mitt favoritställe i fjällen. Med många möjligheter till fina skoterturer. Dessutom nyrustad anläggning sedan 1 år tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En pärla

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige ons 01 apr 2020)
“Denna fjällstation, som sällan omnämns bland STFs anläggningar, är en riktig pärla. Trevliga, välutrustade och ljusa gemensamhetsutrymmen som bjuder på en enastående utsikt över fjäll och sjö. Anläggningen är en sista utpost inför vandringar i Sareks och Padjelantas vildmarker. En välsorterad butik finns där du kan komplettera det sista inför ditt äventyr. Personalen är väldigt serviceinriktad och tillmötesgående när du har några frågor eller funderingar. Anläggningen är lite sliten men fräsch. Under de senaste åren har den dock genomgått en del renoveringar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A good starting point for the Padjelanta

Rekommenderad av Franz , Schweiz (Schweiz ons 11 sep 2019)
“I enjoyed staying in Ritsem. The host was friendly and always very helpful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rum med en utsikt

Rekommenderad av Roffe, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Jag tycker att anläggningen blir allt bättre och mycket görs för detta. Att läget inte är det roligaste kan jag lätt bortse från dåden fyller en viktig funktion för alla de som antingen börjar här eller slutar här eller har den som ett stopp på en pågående vandring. Personalen är helt underbar med sitt trevliga bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En något sliten fjällstation.

Rekommenderad av Bussluffarn, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Ritsem fjällstation är, ( och kommer efter de planerade renoveringarna,) en fjällstation som verkligen behövs i våra fjäll. Vandrare, bussåkare, bilresenärerna - alla kan vila en stund i Akkas sfär! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra utgångspunkt för Padjelanta

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Lämplig och bra utgångspunkt för att ta båten över sjön inför vandring i Padjelanta. Stort kök med plats för många. Handfat på rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great location. Not good value

Ej rekommenderad av Peter, Belgien (Belgien sön 01 sep 2019)
“The location is great and apart from camping the only option for starting many trails and taking the boat accrues the lake. But the facilities are poor considering the cost. Only a shop, which closed relatively early in the evening. Nobody present early in the morning around the first boats departure. A single room (two bunks) is more than would be paid in a hotel. The hut has road connections and can’t be justified by the location. Providing a cafe with cooked meals would be great. Otherwise lower cost. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.