STF Ritsem

Adress: Ritsem 4, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 79% (67 av 85 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(67 av 85rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

A good starting point for the Padjelanta

Rekommenderad av Franz , Schweiz (Schweiz ons 11 sep 2019)
“I enjoyed staying in Ritsem. The host was friendly and always very helpful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rum med en utsikt

Rekommenderad av Roffe, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Jag tycker att anläggningen blir allt bättre och mycket görs för detta. Att läget inte är det roligaste kan jag lätt bortse från dåden fyller en viktig funktion för alla de som antingen börjar här eller slutar här eller har den som ett stopp på en pågående vandring. Personalen är helt underbar med sitt trevliga bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En något sliten fjällstation.

Rekommenderad av Bussluffarn, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Ritsem fjällstation är, ( och kommer efter de planerade renoveringarna,) en fjällstation som verkligen behövs i våra fjäll. Vandrare, bussåkare, bilresenärerna - alla kan vila en stund i Akkas sfär! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra utgångspunkt för Padjelanta

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Lämplig och bra utgångspunkt för att ta båten över sjön inför vandring i Padjelanta. Stort kök med plats för många. Handfat på rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great location. Not good value

Ej rekommenderad av Peter, Belgien (Belgien sön 01 sep 2019)
“The location is great and apart from camping the only option for starting many trails and taking the boat accrues the lake. But the facilities are poor considering the cost. Only a shop, which closed relatively early in the evening. Nobody present early in the morning around the first boats departure. A single room (two bunks) is more than would be paid in a hotel. The hut has road connections and can’t be justified by the location. Providing a cafe with cooked meals would be great. Otherwise lower cost. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Läget

Rekommenderad av HL, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Läget med utsikten över Akka-massivet och möjlighet till olika vandringar gör att man gärna bortser från lite skavanker. Personalens trevliga bemötande ger en extra guldkant åt vistelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avbooking

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge sön 25 aug 2019)
“Det er jo ganske dårlig gjort av sft å ha avbooking kl 18.00 dage før man skal ha rommet man har bestilt. Da de fleste er utenfor mobildekning stort sett hele tiden før man kommer fram til Ritsem i dette tilfellet”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Ocharmigt men fungerar för sitt ändamål

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Jag skulle rekommendera detta för den som är mest intresserad av en övernattning för att se Akkha och sedan bege sig vidare. Tämligen ocharmigt vilket skulle kunna förbättras med en ny byggnad. Sedan gjorde det dåliga vädret kanske att upplevelsen blev mindre positiv.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I Ritsem övernattar du om du måste. Rece...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“I Ritsem övernattar du om du måste. Receptionen trevlig och självhushållsköket fint, för övrigt låg mysfaktor; mycket spartanska rum, i vårt fall med ett trasigt fönster som inte gick att stänga. Lena”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

On the whole I was very satisfied with m...

Rekommenderad av Paul, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“On the whole I was very satisfied with my stay. The only negative I can say is that I pre~booked a bed for a night but I arrived a day early. The hostel was full so I had to sleep on the couch (fine that’s no problem I understand that) but I still had to pay for that night as well. I left the following day but I haven’t been reimbursted for the night I pre-booked. I know when making a reservation you have 24hr cancellation for a refund but when you have no interest or/and are not sure if the boat will be sailing then it makes it difficult to cancel within that space of time. I was going from Akka to Ritsem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.