STF Ritsem

Adress: Ritsem 4, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 83% (52 av 63 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(52 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 26)

Ocharmigt men fungerar för sitt ändamål

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Jag skulle rekommendera detta för den som är mest intresserad av en övernattning för att se Akkha och sedan bege sig vidare. Tämligen ocharmigt vilket skulle kunna förbättras med en ny byggnad. Sedan gjorde det dåliga vädret kanske att upplevelsen blev mindre positiv.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I Ritsem övernattar du om du måste. Rece...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“I Ritsem övernattar du om du måste. Receptionen trevlig och självhushållsköket fint, för övrigt låg mysfaktor; mycket spartanska rum, i vårt fall med ett trasigt fönster som inte gick att stänga. Lena”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

On the whole I was very satisfied with m...

Rekommenderad av Paul, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“On the whole I was very satisfied with my stay. The only negative I can say is that I pre~booked a bed for a night but I arrived a day early. The hostel was full so I had to sleep on the couch (fine that’s no problem I understand that) but I still had to pay for that night as well. I left the following day but I haven’t been reimbursted for the night I pre-booked. I know when making a reservation you have 24hr cancellation for a refund but when you have no interest or/and are not sure if the boat will be sailing then it makes it difficult to cancel within that space of time. I was going from Akka to Ritsem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

RITSEM

Rekommenderad av Pekka, Finland (Finland sön 11 aug 2019)
“STF Ritsen is getting old ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Serviceminded personal och fantastisk utsikt från matsalen

Rekommenderad av Marita, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Personalen är väldigt trevlig. Tvättmaskiner gjorde vår lycka efter en vecka i tält. Anläggningen skulle må väl av ett facelift men utsikten över Ahkka är oslagbar vid fin väderlek. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tycker priset är för högt! Ritsem har in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Tycker priset är för högt! Ritsem har inte mer att erbjuda än en vanlig fjällstuga - och priset borde vara samma! Att ni ta mer på de vanlig stationera är begripligt -men Ritsem som plats är ju jättetrist. Dock bra att ni finns där :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fjällanläggning...

Rekommenderad av Josica, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Om du tror att du skall få samma faciliteter som på en fjällstation blir du besviken och tror du att det är något bättre än en fjällstuga så blir du mer nöjd. Ritsem är inte som de fjällstationer många är vana vid. Ritsem har ingen restaurang. Däremot finns en "café funktion" där de kan sälja dig en kopp kaffe, delicatoboll eller bulle. I övrigt finns vad du behöver... Självhushåll, dusch, toa, eluttag, butik med mat å annat smått å gott, en bastu som du får betala för”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gammal vattenfallsbarack

Ej rekommenderad av Fjällreven. , Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Det känns som jag/vi kom på besök då min far jobbade som vattenrallare 1976, renoveringsbehovet är stort. Men som passerande fjällvandrare är det en höjdare jmf tält. Men som hotell nä, dock så var köket toppen och personalen jättetrevlig. Detta är inget hotell utan vandrarhem.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Funktionellt och bra

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Boendet i Ritsem är inte så charmigt, men fyller sin funktion och är prydligt och funktionellt. En del grejer börjar blir slitna, t ex duscharna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Excellent accommodation in Ritsem

Rekommenderad av Traveler, Norge (Norge fre 12 jul 2019)
“The stay in Ritsem vastly exceeded my expectations. On a cloudless day, the view of the mountain Ahkka is spectacular. Tips: Bring a big water bottle and enjoy the ice-cold water straight from the stream. Purchase a smoked fish from the Sami, and fry it with olive oil on the frying pan just until it turns white inside and enjoy it with salad and cucumbers. It will most likely be the best fish you have ever tasted. The villages on the other side of the lake are worth a visit in their own right. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.