STF Falun/Hälsinggården Vandrarhem

Adress: Vandrarvägen 3, 79145 Falun  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (43 av 44 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(43 av 44rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Frukost 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Trevlig bemötande och frukostbricka fixa...

Rekommenderad av Limarta, Sverige (Sverige fre 21 feb 2020)
“Trevlig bemötande och frukostbricka fixad utan problem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Lagom?

Rekommenderad av Lagom?, Sverige (Sverige sön 16 feb 2020)
“Saknar information, om sånt som lakan, handduk m.m. om toalett finns i rummet. Brukligt är att detta finns i en checklista, vad som krävs av mig eller vad som finns i rummet i resedokument. Som vanligt är website, applikation dåligt utformad och segt. Undersök hur booking.com eller https://www.hotels.com/ fungerar, det kan vara på tiden att stf.se blir bättre.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Jag känner till boendet,återkommer gärna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Jag känner till boendet,återkommer gärna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Hälsinge gården

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Vandrarhemmet låg mycket fint, lugnt och fridfullt. Trevliga promenadområden och nära vattnet. Mycket rent och fräscha lokaler och rum. God frukost. Återvänder gärna om jag får möjligheten. Rekommenderar detta vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Dyr frukost i förhållande till vad man f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Dyr frukost i förhållande till vad man fick...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

boende i "gamla huset"

Rekommenderad av iliora, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Rummet luktade unket och det gick inte att vädra ut.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fint ställe

Rekommenderad av Luffarlasse, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Jag har bott här förut. Allt funkar bra och det är inget krångeö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Nöjd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Normalt brukar jag inte besvara dessa enkäter, men den här gången gör jag det för jag tyckte det var så bra med allting / Quintin ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Tv till maten?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Lite torftigt frukostbord tyckte vi. Inget grovt bröd utom hårt, ingen frukt...men det jag personligen verkligen ogillade var att tv stod på i frukostmatsalen. Inte lugn och ro, vilket säkert många vill ha.Bättre i så fall med tv i ett separat rum för dem som vill ha det till frukost. En "ljudförorening" som blev påtvingad. Som tur var kunde vi välja att sitta ute-men det går ju inte alltid! Annars propert och lugnt, väldigt fräscha rum och trevligt bemötande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Bra och praktiskt boende till ett bra pris.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.