STF Ramundberget Fjällstation

Adress: Vägs ände, 840 97 Bruksvallarna  visa karta
Område: Härjedalen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (60 av 62 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(60 av 62rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Hur kommer STF in i bolaget Ramundberget?

Rekommenderad av tjossan, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“När man söker på STF om boende i Ramundberget kommer Fjällgården upp som första alternativ med förslag om bed and breakfast till vanligt vandrarhemspris. Vid framkomst förstår man att där inte finns självhushåll. Har man bokat via STF tar Ramundberget inget ansvar för vad man betalat. Ramundberget är ett eget bolag, ingår i koncernen STF, därför går det inte att resonera om en betald natt som inte kommer att utnyttjas. Vill man utnyttja självhushåll hänvisas man till vandrarhemmet längre bort på vägen. Varför tydliggörs inte detta samarbete bättre på STFs bokningssidor på Ramundberget? Vad menas med "koncernen STF" som angavs i receptionen i Ramundberget? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very friendly accommodation

Rekommenderad av hagedornj, Tyskland (Tyskland mån 02 sep 2019)
“In case we must leave the accommodation very early in the morning to get the bus to Stockholm it was no problem to get a "breakfast box" the evening before instead of our regular breakfast. It was very nice accommodation and the dinner and the breakfast were perfect. It was a good place to recover after five days in the fjäll. Many thanks!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att bo vid vägs ände

Rekommenderad av Blomman, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Ramundbergets Fjällgård möter med trevlig och kunnig personal. Omgivningen är helt perfekt för vandringar. Vandrade upp till Mittåkläppen med mellanlandning i Djupvallstugan, intag av kokkaffe, våffla med hjortronsylt och grädde. En 20 km lagom lätt dagstur i fantastisk natur. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Thomas Cahling

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Bättre standard på rummet än förväntat. Väldigt bra bemött av all personal vi hade att göra med.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet o städning

Rekommenderad av Birgitta Lundberg, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Kom sent men info och nyckel i kuvert funkade bra. Rummet kalt/opersonligt men för 200kr är det helt ok boende och sängen var bra och det fanns allt man behöver i köket. Minus: Låg använda lakan på hatthyllan. Trasan på elementet i badrummet använde jag ej då jag inte hade någon aning om var föregående gäst torkat med den. Papperskorgen i självhushåll-köket överfull. Frukosten mycket bra och personalen mycket tillmötesgående och trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Receptionen

Rekommenderad av KIre, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Receptionens personal var hjälpsam och kunnig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknades duschdrapperi. Fanns inte någon...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Saknades duschdrapperi. Fanns inte någon sopsortering i köket.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevilg familjeresa

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 30 jul 2019)
“Paketet ”Sommarlov i Ramundberget” var ett mycket brå erbjudande. Trevlig och hjälpsam personal. Jette god mat i restaurangen. Mycket att göra för barn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal. Sängarna var in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Mycket trevlig personal. Sängarna var inte helt städade. I övrigt ok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Enkelt boende i fin miljö!

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Naturupplevelsen och miljön är det primära, mycket fint med många fina vyer. Boendet förtar inte helhetsintrycket på något vis. Det är en bra standard för en rimlig summa. Restaurangen har bra frukost och mat, vilket ger boendet ett mervärde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews