STF Borensberg Glasbruket

Adress: Kanalvägen 17, 590 31 Borensberg
Område: Göta kanal (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 72 av 74 rekommenderar (23 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(72 av 74rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Perfekt avkoppling

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Fin bruksmiljö, lugnt, vackert och välskött vandrarhem, en pärla!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hej vid bokningsbekräftelsen anges en ad...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Hej vid bokningsbekräftelsen anges en adress Som inte verkar stämma, det står Göta hotell och hotellets adress, längre ned står det glasbruket Hälsningar Sune ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar plats

Rekommenderad av Evert, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“ Jättemysigt med god frukost och vänlig och trevlig hjälp på vacker plats! Rekommenderas👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Otroligt vacker plats, fin utsikt från r...

Rekommenderad av Sofia , Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Otroligt vacker plats, fin utsikt från rummet. Lugnt, sköna sängar, mycket charmig lägenhet som också var bekväm och praktisk. Rent och fräscht och stilfullt renoverat. Mysiga utemiljöer. Kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt läge men slitet hotell

Ej rekommenderad av MH, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“+Läget och omgivningen var underbar. + trevligt café med trevlig personal + fin badbrygga och trädgård - dålig kommunikation innan fick inget svar på tre mejl och och ingen svarade på telefon - svårt att laga mat pga dåligt utrustat kök och för många gäster på för få spisar - för få toaletter - framgick inte på hemsidan att det även var en husbilscamping. - vissa möbler i vårt rum var fallfärdiga. En garderob rent av livsfarlig då den välte”
STF Borensberg Glasbruket svarar (tor 16 sep 2021)
Hej, Tack för din recension. Det finns två stycken kök, ett i det huset ni bodde i och ett i receptionshuset som är mer utrustat med fler spisar och ugn. Det finns även extra toaletter. Kanske missade ni den informationen vid incheckning, då ber jag om ursäkt för att det var otydligt. Angående garderoben ska alla dessa sitta fast i väggen så det ska vi kolla upp direkt nu när jag läser detta så det inte händer igen! Tack för upplysningen. Bästa hälsningar, Emma
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otroligt mysigt och gemytligt. Lugn atmo...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Otroligt mysigt och gemytligt. Lugn atmosfär och vackert beläget. Om jag ska hitta något negativt skulle det vara att jag hade önskat få lite mer information om ställen att besöka, utflykter att göra eller vad mer boendet hade att erbjuda så som cyklar, bastu med pris etc. ”
STF Borensberg Glasbruket svarar (tor 16 sep 2021)
Hej ! Tack så mycket för detta :) I receptionen har vi massor broschyrer om besöksmål och tips på saker att göra. Även på vår hemsida tipsar vi om olika besöksmål och där kan du även läsa om alla aktiviteter vi erbjuder på plats (med pris). Om man inte har tillgång till det finns vi på plats alltid nära till hands att fråga. Bästa hälsningar, Emma
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig personal, vackra omgivningar, br...

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Trevlig personal, vackra omgivningar, bra frukost! Ngt varmt rum.”
STF Borensberg Glasbruket svarar (tor 16 sep 2021)
Hej Helena, Tack så mycket! Tips till nästa gång ni besöker oss i sommarvärmen, alla lägenheter är utrustade med AC :) Bästa hälsningar, Emma
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig semester för barnfamiljen

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 15 jul 2021)
“En riktig idyll, härliga stora gräsmattor för barnen att leka på, liten brygga med möjlighet till bad. Mysigt inne i Borensberg med minigolf och slussning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fin miljö. Många möjligheter till...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Mycket fin miljö. Många möjligheter till aktiviteter. God frukost. Bra och välutrustade lägenheter, men hårda våningssängar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cykelsemester

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Vi cyklade från Linköping till Borensberg. Utmärkt resa och boende. Personalen hjälpte oss låsa in våra cyklar i ett förråd Fint bemötande av personalen. Frukosten är perfekt. Kajaker & cykel finns att använda i en fin miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.