STF Höga kusten/Kustladan Vandrarhem

Adress: Skoved 302, 870 32 Ullånger  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 80% (81 av 101 rekommenderar) (35 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(81 av 101rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 35)

mycket prisvärt

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Enkelt men bra. Vi bodde tre personer två nätter i ett rum som hade liten kokvrå samt liten kyl och bord med tre stolar. Vi åt frukost och middag i gemensamma köket. Allt var funktionellt ok även om man önskat lite bättre redskapsutrustat kök. Absolut prisvärt! och nära till Skuleberget och Skuleskogen för helt fantastisk vandring! Rekommenderas !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt lyhört vandrahem! Toaletterna oc...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Väldigt lyhört vandrahem! Toaletterna och duscharna är i väldigt stort behov av renovering. Huvudbyggnaden där kylskåpet finns stank så fort man gick in, vet inte om det var mögel eller något annat hemskt, kunde hur eller hur inte vistats där inne. Lämnade en dag innan ordinarie utcheckning då vi inte stod ut längre. Poolen som ser bra ut på bilderna är extremt eftersatt. Vi kommer inte tillbaks.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandrarhem som har sett sina bästa dagar

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Bokade ett tvåbäddsrum i Skoved för en person via STFs hemsida och fick ett bekräftelse för Staluokta vandrarhem. Bodde i ett nedgången Annex där golvet och sängen lutade. Tydligen fanns det bättre lediga rum i huvudbyggnaden som jag såg vid avresan. Information vid ankomst var extremt sparsamt. Man kunde låna nyckel till tvättstuga utan torkmöjligheter, Poolen som gjordes stor reklam för, var stängt. Har bott betydlig bättre för pengarna under min vandringsresa. Kan tyvärr inte rekommendera detta boende.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt läge men en del övrigt att önska

Rekommenderad av orrolis, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Frukosten mycket ynklig. Näst intill obefintligt pålägg på den enda mjuka mackan. Inget pålägg till tunnbrödet. Vid en frukost saknades müslin helt. TV-rum/allrum saknades alternativt att vi inte fick reda på var det fanns. Mycket lyhört i den byggnaden vi bodde i. Restaurangen erbjöd bra mat och med finfin service! Efter bokningen fick vi bekräftelse på att vi bokat både på Docksta och Saltoloukta - förvirrande! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukostbuffé inte värd namnet

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Buffén bestod av en fralla med lite ost och lite grönt, en liten skål med fil lite sylt, ett iskallt ägg, en flaska som hade innehållit chokladdryck som hade fyllts med juice ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Usla sängar

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Sängarna var väldigt dåliga. Madrassen var så tunn så man kände träreglarna genom madrassen. Att sova 4 nätter var en ren plåga. Åkte efter 4dagar hem med ryggsmärta. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende, nära många aktiviteter på Hö...

Rekommenderad av Tommy, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Bra boende, nära många aktiviteter på Höga kusten. Dock var sängen i vårt sovrum tämligen slut och det var lite lyhört. Men på det stora hela så var det en bra anläggning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende för unga utan krav

Ej rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Dålig info på beställningssidan. Info säger pentry men detta var en kokplatta och ett kärl och en skopa att hämta vatten i. Det går inte att laga mat i huset. Det finns inget att koka i, inget porslin , ingenting. Så man måste själv ha allt med sig om man hyr i sådan stuga. Jag förstår inte vad kokplatta är till för vore bättre ta bort den Duschar i servicebyggnad rostiga, golven inte rena. Köket i servicebyggnaden består av två små platser. Bristande utrustning Frukostbuffén var frukost bricka, troligen pga Corona men var helt ok om än inte särskilt speciell ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Docksta vandrarhem

Rekommenderad av Madeleine, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Fint kök i servicehuset. OK pentry i stuga MEN nedsjunket golv som gjorde det svårt att röra sig. Duschutrymmet i stugan var ok men för ynklig varmvattensberedare. Med flera gäster i stuglängan, tog varmvattnet slut. Duschen i servicehuset var bättre. Men den personal vi kom i kontakt med var strålande trevlig och tillmötesgående. M a o sunkigt boende men serviceminded personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underhåll av byggnadena

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Byggnaderna behöver ses över , bodde i annexet under huset rumstera grävling ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.