STF Höga kusten/Kustladan Vandrarhem

Adress: Skoved 302, 870 32 Ullånger  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 86% (99 av 115 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(99 av 115rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 36)

Missvisande beskrivning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Boendet låg bra men någon ”magnifik utsikt över vattnet” var det inte. Såg inte vattnet men E4:an var precis utanför huset. Den uppvärmda poolen var stängd och receptionen var inte öppen dygnet runt, såg knappt till någon personal under vår vistelse. Trevlig personal när vi träffades dock!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och prisvärt

Rekommenderad av Kristian, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Trevligt ocgh prisvärt boende i perfekt läge vid Höga kusten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och prisvärt

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige fre 24 aug 2018)
“Överlag bra förutom att duschmunstycket var sönder, men det gick att duscha. Påtalades för personal, som antecknade problemet men inte löste det under vistelsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi fick ett rum i ett närliggande annex....

Rekommenderad av Lapsang, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Vi fick ett rum i ett närliggande annex. Såg att det fanns andra i samma länga som hade kök och toalett. Svårt att överblicka val av boende på STF:s hemsida. Vi hade valt det boendet om vi vetat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fattigt vandrarhem med bra läge

Ej rekommenderad av Semlan, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Vi bokade tre nätter. Eftersom vi var sent ute fick det bli ett dyrare fyrabäddsrum då tvåbäddsrummen var slut. När vi kom dit, jag, sambon och vår bebis, blev det krångel med rummen. Vi skulle få sova i ett "trebäddsrum" (i mina ögon var det snarare för två då den tredje "sängen" utgjordes av en smal soffa) den första natten. Därefter skulle vi få byta till ett fyrabäddsrum. Det kändes mindre festligt att behöva packa upp, bädda om och flytta mitt under vistelsen. Vi bad om kompensation för detta och fick två frukostbiljetter. Kvinnan i receptionen skyllde på STF:s bokningsfunktion. För oss spelade det ju ingen roll om det var deras eller STF:s fel, vi ville ju bara bli bemötta så som kunder ska bli bemötta. För övrigt hade vi meddelat dem i förväg att vi skulle ha ett spädbarn med oss. Huset vi bodde i hade fem-sex rum och ett kök. Utrustningen i köket var minst sagt fattig. Exempelvis fanns bara två kastruller och två stekpannor. En kväll var det redan 12 personer i köket (som hade åtta sittplatser) varpå vi åkte och köpte mat istället för att börja trängas med övriga. I de två sovrum vi fick sova i saknades sänglampor och ventilation. Sängarna var mycket sköna, men kuddarna platta. Positivt var att en tjej städade de gemensamma utrymmena varje dag, att de barn som jobbade i receptionen var jättegulliga och tillmötesgående, samt att vandrarhemmets läge var toppen. Slutligen: det finns en pool på området, men det kostar att bada i den. Det skulle jag ha velat veta i förväg. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Praktiskt o bra boende.

Rekommenderad av Skåningar, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Perfekt boende nära Skuleberget. Bra sängar med dubbla madrasser, egen toalett o dusch samt pentry och med 10 meter till restaurangen. Enkel frukost men ok.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inget varmvatten

Rekommenderad av Leo, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Ung och glad personal uppvägde inte helt avsaknad av varmvatten, sänglampor och möjlighet till middagsmat. Vi hade även bokat rum med egen dusch/WC, men fick rum utan. Dock utan prisreducering. Lättillgängligt bredvid E4.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt men trevligt, praktiskt

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Enkelt och lyhört vandrarhem men trevlig personal och bra pris, nära E4:an och vandringsstråk, tillgång till pool till extra kostnad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Vi är mycket nöjda med vår vecka på Kustladan i Docksta. Trevligt bemötande och fantastiskt god mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi hamnade i en nybyggd stuga ca500 m fr...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“Vi hamnade i en nybyggd stuga ca500 m från ordinarie vandrarhemsanläggning ( pga överbeläggning). Denna stuga var ny och fräsch men ännu inte fullt utrustad. Vi saknade både bestick och städgrejor. Men det ordnades på allra bästa sätt. Vi saknade sänglampor för att kunna läsa i sängen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället