STF Höga kusten/Kustladan Vandrarhem

Adress: Skoved 302, 870 32 Ullånger  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 87% (98 av 113 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(98 av 113rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Man får vad man betalar för.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Man får vad man betalar för. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rymligt fyrbäddsrum. Rent. Tv rum utanfö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Rymligt fyrbäddsrum. Rent. Tv rum utanför rummet var ett trevligt tillägg.Dock gav rummet ett litet mörkt intryck. Gärna nya ljusare gardiner med ett "modernare" stuk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturnära boende

Rekommenderad av Svearna, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Närhet till underbara naturupplevelser. Bra mat i restaurangen på boendet. Minigolf och pool. Vi är mycket nöjda med vår vistelse i skoved!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något slitna rum men ändock rent.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Något slitna rum men ändock rent.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra utgångsläge för höga kusten

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Trevligt vandrarhem med bra mat. Ligger dock nära vägen så öronproppar rekommenderas för den känslige. Tyvärr krånglade varmvattnet i duschen, men en kalldusch är inte värre än ett dopp i sjön... Kan själv tänka mig att bo här igen, trevliga vandringsturer i närheten, pool, minigolf och restaurange.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde i en länga av rum och hade eget...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Vi bodde i en länga av rum och hade eget badrum vilket var skönt. Vi hade också eget pentry, som jag dock inte skulle velat använda då det var trångt och torftigt. Vi uppskattade dock kylskåpet! Golvet i badrum och framför allt pentry är mycket ojämnt under plastmattan och känns gungigt och ostadigt. Skulle behöva rivas upp och renoveras. Ruttet, hussvamp eller bara slarvigt fixat? Likaså bildas en liten sjö under handfatet när man använder det. Är det orsaken till golvproblemet? Rummet var ok, men torftigt och mycket lyhört. Lyckligtvis var det ingen dans i Kustladan den kvällen! Däremot var det trevligt med restaurang och pool i området.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

God mat och trevligt bemötande

Rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Bra boende med god mat på restaurang. Pool att bada i och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vila i Docksta

Rekommenderad av Gröndahl/Jonsson. , Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Helt oväntat bra mat, samt trevlig service och god sömn efter lång resa. Bra läge invid E4:an. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt litet vandrarhem

Rekommenderad av Sören, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Vi var här fjärde året i rad. Trivdes jättebra. Rummen var nyrenoverade och mysiga. Bra kök, dock saknade vi lite skålar att lägga upp maten i och skålar till sallader. Vi spelade minigolf varje dag. Finns många fina platser att besöka i närheten av vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt basic, utsikt över E4, trevlig p...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Väldigt basic, utsikt över E4, trevlig personal, prisvärt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället