STF Lotstornet Aspö

Adress: Lotsbackavägen 20, 37364 Drottningskär
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 28 av 29 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(28 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Bra miljö och trevlig personal

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Bra mottagande, trevlig personal, härlig miljö. Att det fanns en liten nyöppnad restaurang och bar var en positiv överraskning, det framgick inte på STF-sidan. Det fanns gott om sittplatser utomhus. Den enda nackdelen är att tornet är lyhört, men anslaget om att försöka vara tysta efter klockan 22 följdes. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Lotstornet rekommenderas varmt

Rekommenderad av Roland, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Vi (två vuxna och en tre-åring) var mycket nöjda med vårt besök på Aspö. Boendet i lotstornet var en höjdare, fin utsikt och många fiffiga och smarta lösningar gjorde att vi uppskattade rummet minst lika mycket som trädgården. Våra värdar var väldigt tillmötesgående och hjälpte i alla avseenden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Lycka att kunna se både solnedgång och soluppgång från rummet!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Toppenservice med allt! Så bra att kunna ta cykeln till färjan och parkera den där!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt bemötande och en vilja att g...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Fantastiskt bemötande och en vilja att göra det bästa hela tiden!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell utan service

Ej rekommenderad av Olle, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Stället består av vandrarhem av hög kvalitet till hyggligt pris och hotell av låg kvalitet till högt pris. Rummen ligger i tornet med havsutsikt och är små och har inte ens en hylla att lägga kläder mm på, hur sjutton ska fyra personer få plats här? Vårt rum hade fyra sängplatser med sängar i tre nivåer, för att nå den översta måste man klättra via den tredje. Det fanns sammanlagt en sänglampa för 4 sängar. Hotellet hade ingen mat mer än frukost och det går inte att laga mat om man inte bor på vandrarhemmet. Det fanns ingen restaurang på ön mer än en Thaikiosk som stängde kl 18. Försök boka vandrarhemmet, glöm hotellet om det inte är för att bo i ett lotstorn.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Fantasiskt i lotstornet

Rekommenderad av Björn Larsson, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Vi hade ett perfekt dygn inklusive övernattning ute på Aspö. Vi bodde högst upp i lotstornet med en fantastisk utsikt men också ett större rum än vad vi föreställt oss. Det kändes nytt och fräscht, ägarna till stället är nästan det bästa. Jordnära och hjälpsamma med det mesta, de gav verkligen ett bra intryck från början. Kommer gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Lotstornet

Rekommenderad av Petersson, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Mycket trevligt bemötande, litet men fräscht rum med underbar utsikt och en frukost med allt du behöver.. Smidigt med vägfärjan till ön. Fina promenadområden och intressanta möten med trevlig lokalbefolkning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Annorlunda unikt boende i skärgården

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Ett annorlunda unikt boende i skärgården. Trevligt att kunna låna cyklar och ta sig runt på Aspö. Önskar nya ägarna lycka till med utveckling av sin verksamhet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Häftigt boende!

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Häftigt boende i Lotstornet, unik utsikt! När de nya ägarna får renoverat färdigt kan det bara bli bättre. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.