STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell

Adress: Lotsbackavägen 20, 37364 Drottningskär  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 94% (31 av 33 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(31 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Fantasiskt i lotstornet

Rekommenderad av Björn Larsson, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Vi hade ett perfekt dygn inklusive övernattning ute på Aspö. Vi bodde högst upp i lotstornet med en fantastisk utsikt men också ett större rum än vad vi föreställt oss. Det kändes nytt och fräscht, ägarna till stället är nästan det bästa. Jordnära och hjälpsamma med det mesta, de gav verkligen ett bra intryck från början. Kommer gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Lotstornet

Rekommenderad av Petersson, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Mycket trevligt bemötande, litet men fräscht rum med underbar utsikt och en frukost med allt du behöver.. Smidigt med vägfärjan till ön. Fina promenadområden och intressanta möten med trevlig lokalbefolkning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Annorlunda unikt boende i skärgården

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Ett annorlunda unikt boende i skärgården. Trevligt att kunna låna cyklar och ta sig runt på Aspö. Önskar nya ägarna lycka till med utveckling av sin verksamhet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Häftigt boende!

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Häftigt boende i Lotstornet, unik utsikt! När de nya ägarna får renoverat färdigt kan det bara bli bättre. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Lötstorp femte våning

Rekommenderad av Kristian, Schweiz (Schweiz mån 23 sep 2019)
“Utsikt 360 grader runt En listen kylskåp en våning upp skulle bli uppskattad”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Vackert men dyrt

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Unik miljö men högt pris i förhållande till standard. Trångt, branta trappor, enkel frukost. Brödet torrt, hade nog varit med ett par dagar. Saft i stället för juice. Enkelt att lyfta frukostens nivå lite. Trevlig personal. Tyst och lugnt. I beskrivningen hade vi läst ”restaurang under högsäsong” - menades den på Kastellet? Man kan få uppfattningen att det finns en på ”hotellet”, vilket det ju inte gör.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Mysigt, trevligt, prisvärt

Rekommenderad av Viktoria , Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Mycket serviceinriktad och trevlig värd som hämtade upp oss med bilen vid färjeläget då vi kom ganska sent på kvällen. Fantastisk utsikt att vakna till. Sköna sängar, allt var städat, fint, inget saknades. Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Rustas upp

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Boendet är mycket slitet och känns inte som ett hotell”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Kass bokningssystem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Hej! Vi hade bokat rummet längst upp i Lotstornet. Betalt i förväg och fått skriftlig bekräftelse på detta. I mailet stod det TYDLIGT att vi hade bokat rummet längst upp i tornet. Ett fel i bokningsystemet gjorde att rummet redan var upptaget . Vi tycker att det är MYCKET DÅLIGT att vi inte fick det vi bokat! Vänliga Hälsningar Cecilia”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Originellt boende med fin utsikt

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Kul ställe att bo på en natt. Vi lånade cyklar och cyklade runt på 30 min. Åt middag på Kastellet. Fin upplevelse och härlig utsikt från Utkiken högst upp i tornet. Inget för den som inte orkar gå i trappor, men bra med motion!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-13 11:33:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.