STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell

Adress: Lotsbackavägen 20, 37022 Drottningskär  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 96% (53 av 55 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(53 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Lötstorp femte våning

Rekommenderad av Kristian, Schweiz (Schweiz mån 23 sep 2019)
“Utsikt 360 grader runt En listen kylskåp en våning upp skulle bli uppskattad”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Vackert men dyrt

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Unik miljö men högt pris i förhållande till standard. Trångt, branta trappor, enkel frukost. Brödet torrt, hade nog varit med ett par dagar. Saft i stället för juice. Enkelt att lyfta frukostens nivå lite. Trevlig personal. Tyst och lugnt. I beskrivningen hade vi läst ”restaurang under högsäsong” - menades den på Kastellet? Man kan få uppfattningen att det finns en på ”hotellet”, vilket det ju inte gör.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Mysigt, trevligt, prisvärt

Rekommenderad av Viktoria , Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Mycket serviceinriktad och trevlig värd som hämtade upp oss med bilen vid färjeläget då vi kom ganska sent på kvällen. Fantastisk utsikt att vakna till. Sköna sängar, allt var städat, fint, inget saknades. Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Rustas upp

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Boendet är mycket slitet och känns inte som ett hotell”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Kass bokningssystem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Hej! Vi hade bokat rummet längst upp i Lotstornet. Betalt i förväg och fått skriftlig bekräftelse på detta. I mailet stod det TYDLIGT att vi hade bokat rummet längst upp i tornet. Ett fel i bokningsystemet gjorde att rummet redan var upptaget . Vi tycker att det är MYCKET DÅLIGT att vi inte fick det vi bokat! Vänliga Hälsningar Cecilia”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Originellt boende med fin utsikt

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Kul ställe att bo på en natt. Vi lånade cyklar och cyklade runt på 30 min. Åt middag på Kastellet. Fin upplevelse och härlig utsikt från Utkiken högst upp i tornet. Inget för den som inte orkar gå i trappor, men bra med motion!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Underbar utsikt

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Det var 3:e gången jag och maken bodde i lotstornet på Aspö. Vi bokar alltid våning 5 och har därmed en helt fantastisk utsikt. Ett underbart ställe som vi varmt rekommenderar till våra vänner. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Opfriskning behövs

Rekommenderad av Mlarsen, Danmark (Danmark fre 28 jun 2019)
“Rummet behöver en opfriskning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Personligt bemötande!

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige mån 10 sep 2018)
“Personligt och trevligt bemötande! Fantastisk utsikt! (Vi bodde på våning 5).”
STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fin utsikt!

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Lotstornet var verkligen ett anorlunda boende. Många trappor om man bor högt upp men som lön för mödan fick vi en fin utsikt.”
STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews