STF Hemavans Fjällcenter

Adress: Renstigen 1, 92066 Hemavan
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 63 av 65 rekommenderar (16 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(63 av 65rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Semester!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Hej! Min semester blev underbar. Rummet var bra, städning varje dag, trevlig personal. Kommer att komma tillbaka själv med el utan vänner. Mvh Susanne Törngren, Roknäs”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Fin service

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Kanon god frukost och väldigt tillmötesgående när jag frågade efter soya eller havre produkter. Samma sak med tvättmöjligheter. Återkommer gärna!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge och fin frukost

Rekommenderad av Chilliebonnie, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Trevligt bemötande i reception och av städerska. Trista järnsängar som knakade och knarrade. Riktigt uselt torkrum. God frukost m saknade vegetariska alternativ pålägg. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Good place to re-energise after a hike

Rekommenderad av DK, Nederländerna (Nederländerna tor 02 sep 2021)
“Had our stay after our Kungsleden hike. Good place to re-energise. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Superb

Rekommenderad av Daniel, Schweiz (Schweiz tor 02 sep 2021)
“I did not book breakfast and cleaning so I did that myself and cannot rate those things. But apart from that I had a great time.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hundrum

Rekommenderad av Jan Lundgren, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Jättefint rum som hundrum. Den enda stationen som fått information av STF att vi hade hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Obekväm säng men restaurangen underbar

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Vårt rum hade myggfönster som inte satt helt uppe och rummet var mycket varmt. Det gick inte heller att ställa upp fönstret eftersom hasp saknades. Svårt att sova i värmen. Men frukosten var mycket bra, bemötandet fint och restaurangen i toppklass. Trevliga allmänna utrymmen också ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Middag på restaurangen var inte bra och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Middag på restaurangen var inte bra och bemötandet vid påpekande om detta var under all kritik. Menyn och maten var bättre förra året”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kom hit två dagar före midsommar och det...

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Kom hit två dagar före midsommar och det visade sig vara lågsäsong så det fanns ingen frukostbuffé och ingen personal vid incheckning men de ringde mig tidigare samma dag och berättade var jag kunde hitta nyckeln och frukostbrickan. Positivt att det fanns tillgång till självhushåll även när man bodde på hotelldelen, även om man fick gå till en annan byggnad då.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket trevlig o servicevänlig personal ...

Rekommenderad av Kent Larsson, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Mycket trevlig o servicevänlig personal både i reception och restaurang med utmärkt mat. Rummen var väl ok men knarriga sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.